Hvorfor jeg slettet bildet på Instagram.

Jeg har fått en del spørsmål om hvilket bilde jeg la ut, og hvorfor jeg slettet det. Jeg skal prøve å forklare så godt som det lar seg gjøre, men sannheten er at jeg ikke vet helt selv hvorfor. Bildet over lå ute på Instagram i maks 10 minutter før jeg slettet det. Jeg stresset litt over hva folk ville si og hva mamma sa, hun var nok bare redd for at jeg skulle få mye kritikk. 

 

De første jeg tenkte på når jeg slettet bildet var den eldre generasjonen, samt de av dere lesere som er noen år yngre. Jeg vet jo at over halvparten av de som følger livet mitt er jenter som er yngre enn meg og jeg vil jo ikke oppfates som en “dårlig” person. Jeg tok bilde på en shoot med en kompis som har masse utstyr og kostymer. Jeg har sett bilder med pistoler før og tenkte det hadde vært gøy å tatt et likt bilde. Jeg ser ikke på det som noe annet enn en sunn kropp og et kult bilde. Det er ikke slik at alt trenges å realiseres eller overtenkes, det er jo bare et bilde – etter min mening da. Det er for det første ikke en ekte pistol og for det andre er jo ikke dette noe jeg ser for meg ville skjedd i virkeligheten. Jeg tror nok ikke jeg kommer til å legge det ut på nytt, ikke med det første i alle fall. Jeg vil rett å slett ikke ha den kritikken på meg. Nå er jeg jo veldig dobbeltmoralsk siden jeg legger dette ut på bloggen, men her får jeg forklart meg rundt bilde – om folk forhåpentligvis leser og ikke bare ser bildene. (Det er jo ofte jeg kun ser bildene til bloggere) 

 

Jeg har i tilegg alltid lengtet etter den slanke kroppen, men det har endelig gått opp for meg at å være sunn og fornøyd med den man er er det beste. Nå kommer jeg sikkert til å få kritikk for å mene at jeg ikke er slank eller tynn, men det er langt i fra det jeg mener. Jeg vet at jeg er slank og jeg mener heller ikke at de som er større enn meg, ser dårligere ut. Jeg har bare alltid hatt et litt feil syn på min egen kropp. Jeg hadde for eksempel aldri klart å legge ut dette bilde for 1 år siden, null sjans. Fuck janteloven, jeg ser fantastisk ut. 

 

Jeg tror mye av grunnen til at jeg slettet bilde er vel fordi jeg bor i Norge. Jeg føler man har “lov” til å gjøre mindre her, enn kanskje hva man har i andre land. Er det slik at man blir dømt fortere her?

 

Jeg prøvde å leke litt med redigeringen, i håp om å gjøre det mindre ille, men da ble det kanskje verre? Jeg vet ikke helt hva som gjør bildet så ille, men hva vet vel jeg. Jeg er bare 20 år og tenker kanskje ikke så langt før jeg poster noe eller skriver noe. Jeg gjør ting om det føles rett, det har jeg alltid gjort. Jeg er også veldig sta, som gjør en situasjon som denne veldig vanskelig. Jeg selv mener jo at det ikke er noe galt med dette bilde, men jeg vet det er en stor gruppe som ikke mener det samme som meg. Jeg ville jo legge det ut, men vil heller ikke bli framstilt på en måte som jeg ikke kan stå for. Jeg velger å la vær å legge ut bilde noen plass etter dette og heller ha det for meg selv, som et morsomt minne fra en kul photoshoot.

Nå kommer spørsmålet til dere: Hva tenker du om bilder med pistoler og lettkledde bilder på nett? 

14 kommentarer
  1. Syns du ser fantastisk ut! Men vær forsiktig da man aldri vet hvem som sitter å ser disse bildene. Da tenker jeg på “skumle”, psyke stalkere som kan ville gjøre deg vondt

  2. Jeg synes det er drit kult, men mange tenker jo fort “shit dette er en jente som har vært i en overgreps situasjon”…

  3. Det var et SMASHING bilde!! Sjønner det du sier, men jeg tenker litt sånn at man må få låv å poste akk det man vil. Folk bør være kloke nok i hode til å skjønne at du er en oppegående person å hadde aldri lagt ut et slik bilde for å provosere!
   Men som sagt jeg fårstår deg, men gu du ser bra ut!!
   Klem <3

  4. Kult bilde -litt sånn actionbabe. Men selvfølgelig skal man overanalysere alt så bringer jo pistol dårlige minner / vibber / assosiasjoner alt etter som.
   Du burde poste bare det som føles 100% rett for deg.
   Du er vakker og perfekt 😍 Ha en fin kveld.

  5. Synes bildet er tøft! Drit i kritikk du ser jævla bra ut !:D og det er som du sier, det er bare ett bildet… trenger ikke ligge noe mere bak det! 🙂 folk kan ikke være så jævla hårsåre tenker jeg! Det er krig ja, og terror overalt men det er aldri noe som vil forbedre seg!

  6. Syns det er drit kult!❤️ bare at man må vær ops på ka andre kan bruk det til/gjør med det. Men ellers syns æ det e sykt kult. Du e perfekt:)

  7. Du er rå! Men du, kan du skrive et innlegg der du snakker om tatoveringene dine? Betyr de noe og hvorfor valgte du å ta de?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg