FEIL.

ENDELIG:D:D Etter mange timer med tregt nett er videoen endelig ute. Jeg har irritert meg over hvor lang tid det tok i hele dag, så nå kan jeg endelig puste ut og slappe av! Håper dere liker filmen og fikk svar på spørsmålene dere har stilt:) 

 

Husk å subscribe til youtoube kontoen min, der kommer videoene mine ut før de kommer på bloggen. Jeg setter også stor pris på om dere kommer med forslag til innlegg og videoer dere ønsker fra meg, på forhånd takk<3 Nå er jeg på jobb og skal være her til i kveld. Siste vakt denne uken, det skal bli deilig med en frihelg. Jeg håper været snur seg og at det blir varmere og finere enn hva det er meldt til nå. Det er så typisk at når jeg først har fri er det dårlig vær og når jeg har jobb fra morgen til kveld, er det 23 grader og sommervær ute… Sommeren kan ikke komme fort nok! Snart skal jeg fortelle dere mine sommerplaner – det gleder jeg meg til. Den

 

ER DET MULIG????? åå jeg orker ikke mer. Den kommer ut så fort som det lar seg gjøre. 

 

    1. Hvordan er det nå som Lunde og Aleksander er sammen for deg for deg ? (ingen vits å late som du ikke hadde følelser for han, for du sa det jo selv ganske greit at du hadde det så det blir ikke helt ærlig) at de kanskje har forsvunnet siden dere ikke har vert sammen eller noe kan jeg forstå men lurer bare på hvordan det er for deg og hva du tenker om aleksander idag ?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg