Jeg kysset mitt største kjendiscrush

Jeg har hatt bloggen noen år nå, men får flere og nye lesere hver dag. Derfor tenker jeg at et “ting dere kanskje ikke visste om meg” innlegg ville vært gøy for dere nye lesere. Sikkert noe dere “gamle” lesere heller ikke visste. 

 

♥ Jeg har aldri vært så singel som det jeg er nå og jeg elsker det! Jeg føler virkelig jeg kan gjøre hva jeg vil og når jeg vil, uten å måtte tenke på noen andre enn meg selv. Jeg tror for eksempel ikke at jeg ville reist til Hellas i 2 måneder om jeg hadde hatt en kjæreste. Når sant skal sies, hvis den rette dukker opp lar jeg ikke sjansen gå, men så kresen som jeg er – blir det nok lenge til.

  ♥ Jeg er helt avhengig av fake-vipper når jeg skal ut på byen. Det er ikke så altfor lenge siden jeg startet med det, men nå klarer jeg ikke å dra på byen uten. Føler meg liksom litt naken, haha. Rart at man kan være så opptatt av en så overfladisk ting. 


♥ Jeg er venstrehendt og høyrehendt. Jeg skriver kun med venstre, men bruker begge hendene når jeg feks sminker meg, pusser tennene eller bowler, haha.


♥ ​Før kjøpte jeg flere klær i en størrelse mindre enn jeg bruker, slik at jeg skulle få motivasjon til å trene og at de skulle passe bedre. ER DET MULIG? haha… Det endte opp med at klærne aldri ble brukt og ble lagt bakerst i skapet.

  ♥ Jeg har aldri vært fan av middag, men ELSKER frokost og kvelds. Jeg kunne levd på rundstykker og pålegg til hvert måltid om det var mulig. Jeg er alltid den siste som er ferdig når vi spiser frokost eller kvelds, og slik har det vært helt siden jeg var lita. Får aldri nok av brødmat, haha. Heldig som har en familie som alltid har vært, og fortsatt er glad i å stelle i stand frokostbord.
 
  ♥ Jeg trives i mitt eget selskap. Jeg kan godt være alene en fredagskveld, spise potetgull og slappe av med en film. Når det skal sies er det kun i små doser. Er jeg alene en kveld er jeg veldig klar for å være sosial neste dag.

♥ Jeg har kysset mitt største kjendiscrush;)   

 

Noe av dette visste dere nok fra før, men var det noe dere ikke visste? Er vi like på noen punkter? 


Haha, hva skjedde med armen her da 
 

15 kommentarer
  1. Er dette seriøst? Hva faen gjør du ikke for å få andre til å lese bloggen din. Samme overskrift som i innlegget – enormt barnslig.

  2. Når du først har ett slikt innlegg, så ønsker vi jo å vite hvem kjendiscrushet du har kysset er! Er jo derfor vi går inn på bloggen

  3. Hærregud, ka d e som feila dokker? kanskje ho ikke vil si kem “kjendischruse” e?? bærre kutt ut å slæng dritt! e ikke noe nån bryr sæ, å alle ser på d som teit! kids oppfør dokker!

  4. Heldigvis er jeg ikke den eneste i verden som er både venstre og høyrehendt! Jeg skriver med venstre, men gjør alt annet med høyre. Skikkelig rart!

  5. Jajaja, dere trenger ikke bli sure for at hu skriver som hun skriver. Liker du det ikke, ikke les bloggen da, enkelt og greit. Og hvorfor bruke så mye energi på å faktisk bli sur fordi du ble clickbaita når du bare kan gå videre med livet ditt. Heller vær glad for at hu fikk kyssa kjendiscrushet hennes da. Du leser vel denne bloggen fordi du liker personen og ikke hva hun gjør?

  6. Huska faktisk at lærern på barneskola sa til dæ (trur nu d va dæ iallfall) at du ikke måtte skriv så skeivt eller ka æ ska si, du hadde liksom arket heilt feil vei elns haha. Skjønna ikke koffer æ huska det! Håpa du har det fint, artig å se dæ på Paradise 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg