Blurry photos and sun

Hei alle sammen! Hvordan har dere det? For en fin dag jeg har hatt i dag, det har vært så utrolig deilig med sommervær i Oslo og helt fri fra planer og jobb. Over ser dere 3 bilder fra den lange shooten jeg hadde. Juupp… Slik ble altså dagens outfitbilder seende ut. Jeg hadde selvfølgelig ikke på autofokus da jeg ga kamera til min trofaste fotograf Mathilde, derfor ble det en lang photoshoot med kun blurry bilder. Jeg tenkte først å ikke poste noen av dem, men alt trenger ikke være så perfekt hele tiden.

Jeg var å hentet en pakke fra posten, masse fine bilder som jeg skal vise dere snart. Jeg trodde først det var en liten pakke og fikk derfor litt sjokk da mannen i kassen ga meg esken, den var jo nesten like stor som meg. Minte mer virkelig om når vi hadde vært på IKEA da vi nettopp hadde flyttet hit. Da gikk jeg med en eske større enn dette på hode, fra slottet og helt til leiligheten ved generius. Ikke så veldig kjent i Oslo på den tiden, vi kunne jo tross alt bare tatt bussen eller trikken haha! Når jeg kjøper pynteting drømmer jeg meg alltid bort å tenker på den dagen jeg skal kjøpe noe eget. Til dagen jeg har en leilighet jeg skal innrede, pusse opp og gjøre akkurat hva jeg vil med. Det blir nok ikke enda, da jeg aldri bestemmer meg over hva jeg skal i livet. Det er ikke vits å planlegge noe med meg, for 2 sekunder senere vil jeg plutselig gjøre det motsatte. En ting er sikkert og det er at jeg neppe blir boende i Oslo i flere år. Hadde jeg vist at jeg skulle være i Oslo i noen år, ville nok det å kjøpe vært det beste, men ikke når jeg har lyst å flytte en del. Jeg er jo heller ikke i stand til å kjøpe noe eget som ting er nå, men hvem har vell det i en alder av 20? Ikke så mange. 

 


 

Vi kjøpte mat og gikk til Operataket og spiste. Hvor deilig er det ikke å kunne gå rundt i kjole sent på kvelden, uten å fryse. Det var overraskende lite folk på operataket i dag. Som regel er det masse folk der på dager som dette, men det var sikkert mange som grillet og gjorde andre ting i dag. Vi ble sittende en stund før vi tuslet hjemover. Nå er vi hos Mathilde, men stikker snart å tar sol og drar hjem til meg. Håper dere alle har hatt en kjempefin dag<3

 


Fineste utsikten jeg har spist til på lenge i alle fall!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg