Hun fortjente ikke en finaleplass.

Nå er det lenge siden jeg har skrevet et innlegg om Paradise hotel. Jeg har bevist holdt med litt unna å skrive om det, men jeg vet at flere av dere er nysgjerrig på mine meninger. Jeg har holdt meg litt unna meningene mine på bloggen, da jeg ikke har hatt lyst å dele de med alle i frykt om at noen ska bli sure eller lei seg. Når jeg tenker meg om så er det jo bare et spil –  meningene mine har ingenting personlig om personenene å gjøre, jeg tenker kun spillmessig når jeg ser programmet nå. 

 

Martine fikk sitteplass da hun klarte demonoppdraget og da var det kun 2 sitteplasser igjen. Det var et sinnsykt bra spill fra hennes side og hun fortjente virkelig plassen. Nå står Morten og Martine sammen og det synes jeg er utrolig gøy. Hvem hadde trodd det? De har begge spillet på hver sin allianse siden dag en, men nå spiller de sammen. Kan de stole på hverandre? Det vil tiden vise. Jeg føler i alle fall de ville stått veldig sterkt sammen i en eventuelt finale, da de begge har jobbet hardt for å bli på hotellet og spilt veldig bra. 

 


 

Når Petter og Teele fra paralell hotell skulle bestemme hvilken gutt som skulle få sitteplass, var det jo ikke noen tvil om at det kom til å stå mellom Morten og Kevin. Jeg føler virkelig at Kevin og Morten er de to guttene som har spilt best denne sesongen. De har klart å spille ærlig, blitt godt likt av de fleste og tatt smarte avgjørelser – for å komme dit dem er i dag. Når kevin fikk sitteplass ble jeg veldig glad, for det var fortjent. Han har virkelig jobbet fra dag 1, lagd mye liv og spilt bra. Han har jo fra starten klar å sende ut oss i la familia en etter en, så noe må han jo ha gjort rett. Jeg skulle såklart ønske Morten fikk den, men han står uansett veldig sterkt nå også. 

 

Samtidig som Petter og Teele bestemte en sitteplass til guttene, skulle alle på hotellet få bestemme hvem som skulle få sitteplas av jentene. Utfallet ble ikke helt slik som jeg så for meg, da jeg tenkte at Henote eller Andrea kom til å få den. Grunde viste jo ikke på dette tidspunktet at han ikke kunne stå med Martine på sermonien og står nå svakere enn hva han ville gjort med Henote. Jeg tror valget til de fleste, spesielt guttene var mest taktisk. Det er jo bedre å stå i finalen mot en helt ny enn å stå mot en jente som har vært med fra start. 

 


 

Det er dumt det å være ny på hotellet, for jeg føler ikke de fortjener plassen like mye som de som har vært der lengst. Det er jo synd, for man bestemmer jo faktisk ikke selv når man skal sjekke inn. Hva skal egentlig til for å fortjene en finaleplass? Jeg synes det er vanskelig å bedømme en person som nettopp har kommet inn, om hun fortjener den eller ikke. Det blir  kanskje feil å bare utelukke de nye, da de ikke har hatt annet valg enn å komme inn sent – det er jo slik spillet fungerer. Jeg synes det var dumt å se Henote forlate hotellet i går og jeg skulle gjerne sett henne på en av stolene, på gårsdagen siste parrsermoni. Det som er gøy er jo at to bestevenninner går inn i finaleuken sammen. Hvor kult hadde det ikke vært for dem, om de sto med hver sin partner i finalen? Jeg gleder meg til å se hva som skjer. 

 

Jeg skulle ønsket å sett Grunde og Henote sammen inn i finaeluken, men er veldig glad for at Andrea fikk bli hos Kevin i går. At Andrea har klart seg fra dag 1 og helt til finaleuken gjør med utrolig glad! Eneste startjenta som er igjen nå og jeg håper virkelig hun holder seg helt til finalen. #teamandreaogkevin

 

Nå er det bare en uke igjen av årets sesong og jeg gleder meg virkelig til neste uke. Det er kun 4 deltagere som vil stå igjen i slutten av uken, hvem fortjener finaleplassen? 

18 kommentarer
  1. Overskriften handler jo ikke i det hele tatt om det du skriver? Likte deg best av alle på hotellet, men syns dette blir for dumt. Du er mye bedre enn dette, ingen grunn til å manipulere leserne dine. Selv ble det siste gang jeg tittet innom. Lykke til med alt videre!

  2. Ble så deppa når Isabelle fikk den plassen, skulle hvert Andrea eller i verste fall Henote, ikke Isabell !!!

  3. Helt ælig ønsker jeg egt at Lunde og grunde skal stå i finalen sammen men siden han er med Isabell og er ny ønsker jeg at kevin og Andrea og Morten og Lunde står igjenn i en finale

  4. Hvorfor vil du at Grunde skal til finalen?? Han er jo en komplett douchebag som bare snakker om seg selv i et bankene fåkkings kjør og i tillegg har han røket ut sånn 5 ganger men så sender de han inn på ny, på ny og på ny!! Fy faen han er jo den nye bent leikvoll. Og jeg trodde det var et mareritt fpr deg å være partner med han og at du ikke likte han i det hele tatt, hvorfor syns du han forskjener fonalwplass da?

  5. Håpa du kjem inn att og vinne heile greia! Heia på Martine og Kevin, men og litt Morten😃 Savna deg på PH, e evigheta sia d ha vore med, veldig rart om d ikkje får ein sjangse til..!

  6. Du kan få mange lesere uten å måtte bruke overskrifter som ikke gjenspeiler teksten. Liker deg veldig godt <3

  7. Bedre enn jeg noen gang kommer til å bli??? Hah! Jeg går på handelshøyskolen åg tar master grad i privat økonomi i motsetning til en wiss aen (Grunde) 😉

  8. Hallo ho var en stor konkurrent derfor synes jeg at ho fortjener finale plass alle der inne er verdige selv om jeg ikke håper at Andrea å kevin ryker som neste par

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg