Dette gjør meg glad

                       


Jeg har samlet noen punker over ting som gjør meg glad. Dette var et litt vanskelig innlegg, for det finnes så utrolig mye der ute som gjør meg oppriktig glad. Jeg kunne skrevet ned punkter i flere timer, men det er det ingen som orker å lese, og jeg orker ikke skrive ned alt heller haha. Jeg har valgt ut noen “få” punker til dere, enjoy<3

 

Festivaler på sommeren. Konserter, drinker, godt selskap og fint vær. Kan det bli bedre? Nå gleder jeg meg masse til sommeren for jeg har allerede to festivaler planlagt i år.

 

En god frokost eller kvelds. En god forkost i et varmt land med fin utsikt til, ahh. Fikk et bilde av mamma og pappa i går av at de satt på ballkongen å spiste frokost på cruiset de er på, DET så deilig ut. 

 

Roadtrip. Er det noe jeg savner fra Bodø, så er det virkelig bilen til mamma og pappa. Det å plukke opp venner etter en lang dag for å kjøre tur er magiskt. Spesilt mens gamle klassikere spilles og snacks. 

 

Positive tilbakemeldinger på noe jeg har jobbet hardt for. Det er så godt å få skryt noen ganger, det gir meg så mye motivasjon! 

 

Når jeg ser tilbake på gamler bilder, og mimrer tilbake på alt jeg har gjort og opplevd. Jeg er så glad jeg alltid har vært flink og likt å ta bilder, med bilder og filmer kan jeg reise litt tilbake i tid.

 

Gode samtaler betyr så mye for meg, og gir meg så mye. 

 

Venner. Jeg er så heldig som har så mange flotte mennesker i livet mitt. Det er så godt å vite at man har hverandre, selv om man ikke ser hverandre på en stund. Jeg blir så glad når vi alle tilbringer tid sammen, om det er å dra på byen eller har en chill kveld hjemme spiller ingen rolle. 

 

Bodø. Det vil alltid være hjemme, trygt og godt. 

 

KJÆRLIGHET! Er det egentlig noe som er bedre enn kjærlighet? Nyforelsket og smile av den minste og uviktigste tekstmelding fra den spesielle. 

 

Nytt og rent sengetøy. Hvor deilig er det ikke å komme hjem fra en lang dag, dusje og legge seg i nytt sengetøy. 

 

Tanken på framtiden. Jeg tror det er bra å ha drømmer, og drømmer blir aldri for store. The best is yet to come!

 

Følelsen etter en god treningsøkt.

 

Musikk. Jeg finner mye glede og trøst i sanger. Jeg liker mye forskjellige, men aller mest r&b og hip hop. Jeg brenner for sanger med en god og dyp tekst. 

 

Reiser. Om det er å reiste til en annen by i Norge, eller å reise til andre siden av jorden. Det er så deilig å sette seg på et fly og tenke på alt man har i vente.  

 

Stå opp tidlig, selv om jeg har fri. Jeg hater å sove bort dagene, og blir derfor veldig glad når jeg klarer å våkne tidlig. Stå opp av sengen og spise frokost, for så å komme seg ut å gjøre noe.

 

Når det går bra med bloggen. Jeg elsker de dagene jeg har masse å skrive om, og aldri går tom for ideer. Da blir jeg automatisk mye gladere og får masse energi. 

 

Planer. Når jeg vet jeg har ting å se fram mot, en reise, en fest eller en jentekveld. Jeg liker å være spontan, men det er så godt å ha noe å se fram mot. 

                            

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg