GIRLPOWER

//Annonse

Husker dere jeg fortalte dere om en pakke jeg fikk i posten for noen dager siden? Nå tenkte jeg å vise dere hva jeg bestilte. Jeg er superfornøyd med innkjøpet og de er virkelig fine på veggen. Plakatene og rammene bestilte jeg fra Desenio.no. De har utrolig fine priser og utrolig stort utvalg. Jeg kan sitte i timevis å bare scrolle igjennom, for jeg vil nesten ha alt! Jeg plukket ut noen favoritter og bestilte dem hjem, nå skal dere få se noen av bildene.  

Kevin var så snill å kom å hjalp meg. Elsker at han har vært mer her i Oslo enn hjemme i Stord, siden vi kom hjem fra Mexico. 


Disse to bildene ble mine favoritter, passet veldig bra sammen og til meg. Jeg elsker palmer, det minner meg om varme, ferie og ikke minst California. Jeg har jo som flere av dere vet to store palmer i sleeven + en liten en på ankelen. Det sier jo litt om hvor glad jeg er i de. Kan man egentlig være glad i trær haha, det gir lykkefølelse i alle fall. 

Siden jeg skal flytte snart er det grunnen til at jeg har kjøpt inn litt interiør til den nye leiligheten. Jeg bestilte to bilder til søsteren min, de to bildene over og to ekstra til meg. Jeg har ikke så mye plass på veggen til å henge dem opp nå, noe som er litt kjipt. Jeg vil bare komme meg på plass og få det fint. 


Da jeg tok bilde av damen opp av esken, skjønte ingen av de jeg viste bilde til hva det var. Haha, trudde ikke det var så vanskelig. Dere ser vel at det er en kvinne? Rygg og sideboob. Jeg elsker kropp og spesielt kvinnekroppen (don’t hate me boys) Det er et veldig uskyldig, men fint bilde. Da jeg bestilte bilde av en naken kvinne, måtte jeg selvfølgelig slenge med en girlpower plakat. INGENTING slår girlpower, ikke for oss jenter i alle fall. Jenter trenger å større hverandre og holde sammen. 

 

Siden jeg ble så fornøyd med bildene denne gangen, kommer jeg definitivt til å kjøpe fler! Jeg fant jo så mange jeg vil ha, derfor må jeg bare finne plass på veggen og bestille fler. 

 

Koden MARTINEJOH25 gir dere 25% rabatt mellom 30 Mai – 1 Juni. 

Link til nettsiden her!

2 kommentarer
    1. Åhh de som var i pakken…;D Snakk om bilder, kevin de er noe kjent med han.. Akkurat som om jeg har sett ham før klarer ikke helt plassere hvor, vis de ikke bare er en som ligner, eller de er den ukjente tvilling broren som bor her i Stavanger haha 😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg