Dette irriterer meg


Ting som irriterer meg 

 

♥ Folk som sitter KONSTANT på mobiltelefonen. Hvorfor vil du finne på noe, om du ikke engang gidder å få med deg hva jeg sier – for du er for opptatt av det som skjer på skjermen. Dette punktet har jeg øverst, og med GOD grunn. 

 

♥ Når jeg har brukt lang tid på å skrive et innlegg, for så å klare å trykke meg ut av det, å miste alt.. Ahh, det er ingenting som irriterer meg mer! Spesielt hvis det er ett innlegg jeg ble veldig fornøyd med. Dette skjer oftere enn dere tror, omkring 3 ganger i uken. 

 

♥ Når jeg har avtale med noen, og personen ikke er klar før 1 time senere. Jeg er så utålmodig av meg. hvis vi har en avtale om å trene kl 4, så mener jeg virkelig klokken 4. hvorfor ikke planlegge ett annet klokkeslett, om man vet at man ikke er klar til den tid. man har bedre ting å bruke tiden sin på enn å vente på andre til en hver tid. vil tro det er mange som er enige, og kanskje kjenner seg igjen? tid er noe av det dyrebareste man har, så ikke kast den bort!!  

 

♥ Om jeg har tatt på meg treningsklær, går ned til Sats, for så å finne ut av at det er stengt! HVORFOR stenger de så utrolig tidlig? Nå på sommeren går det jo bra, for da kan jeg jo bare trene ute. Når det derimot snør, regner og er kaldt ute, så frister det lite å ta seg en løpetur. 

 

♥ Når jeg har gledet meg lenge til en fest, arrangemant, date eller egentlig hva som helst, og verken sminken eller håret går min vei. Hvorfor er man alltid finest når man ikke møter noen og har null planer, men når man skal noe blir man aldri like fin. det er noe som virkelig er irriterende!!! noen som er enige?

 

♥ Når jeg planlegger å stå opp tidlig for å gjøre noe, men sover over vekkeklokken og våkner brått midt på dagen. Altså, jeg hater å sove lenge å kaste bort dagene mine i sengen. Det blir ikke noe bedre av at jeg våkner opp til 26 grader og sol ute, ahh.. 

 

♥ Folk som er dømmende. Folk som dømmer ut ifra hvordan man ser ut, kler seg eller har hørt fra andre! Bli kjent med personen og gjør deg en formening etter det!  

 

 Om jeg har hatt dårlig tid på morgenen og ikke finner nøkkelen til leiligheten. Det ender opp meg at jeg må gå rundt i hele Oslo for å finne noen av guttene, for å låne nøkkelen slik at jeg kan komme meg inn. Det har hendt at jeg har stjelt nøkkelen til Morten, da har han endt opp i min situasjon. Det har ikke alltid blitt tatt like godt imot. Sorry VB <3 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg