10 rare fakta om meg + Funfacts

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545; min-height: 14.0px}
li.li1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
ol.ol1 {list-style-type: decimal}


 

 1. Jeg elsker makrell i tomat. Faktisk så er jeg så glad i det at jeg ofte kan kjøpe en boks kun for å spise rett fra boksen med en gaffel. Nam, det er digg og sunt ikke minst. Funfact: Da jeg var liten ble jeg fortalt det var bestefar som hadde laget makrell i tomaten. Det var nok det som fikk meg hektet, for jeg skulle jo alltid ha det bestefar hadde laget på brødskiven. Det tok lang tid før jeg faktisk skjønte at dette stemte jo ikke litt engang, haha!

   

 2. Jeg har vært med på Putti Plutti Pott. Det er kanskje ikke alle dere som har hørt om det, men det er en teater/danse forestillingen som er rundt omkring i landet hvert år. Jeg var nissekone og reinsdyr. Det var faktisk første gangen jeg tjente egne penger, så dere skal tro jeg var ganske så stolt da jeg fikk konvolutten med penger etter forestillingen. Funfact: Det var en dag inne på hotellet vi jentene pratet om hva vi kunne gjøre på miss paradise, da jeg og Martine sa på ganske likt at vi kunne steppe. Vi skjønte sekundet den ene sa det at vi begge hadde vært med på det samme, nemlig reinsdyr og nissekone på Putti Plutti Pott. Kjipt jeg ikke kom meg til miss og mr paradiseuken, da ville dere fått seg meg i steppeaction 😀

   

 3. Jeg er en veldig laid back person, men det har dere kanskje merket. Jeg kan kanskje fremstå som veldig chill i klesstilen, da jeg mesteparten av tiden går i streetwear klær og sminker meg så lite som mulig. Jeg elsker å gå i kosebukse, hettegenser og sneakers, men det gjør det jo bare ekstra gøyere når jeg først steller meg fra topp til tå. Funfact: Da jeg og Rebecca delte rom før vi sjekket inn i Mexico fikk hun sjokk da hun så klærne mine i kofferten. Hun hadde aldri sett for seg at jeg hadde så mange kjoler med meg, hun trodde jeg var alt for guttete i stilen til det. Hun hadde jo klagd over sin dårlige pakking, så jeg tror hun ble veldig glad da hun så at jeg hadde med meg litt ekstra.

   

 4. Jeg er utrolig lat i matveien. Det hender jeg dropper å lage middag og heller kjøper meg godis på butikken, huff. Dette må jeg slutte med. Det er jo ikke sunt for kroppen og det gir meg null energi. 


   
 5. Den første ordentlige tatoveringen jeg tok, trosset jeg foreldrene mine og tok den 2 uker før jeg fylte 18 år. Jeg måtte gå med langermet i 2 uker og var livredd for at de skulle se at jeg hadde tatt den. Jeg dro på besøk til bestemor i løpet av den perioden og der gikk jeg i hva jeg ville, uten å tenke på at noen skulle se den. Bestemor ble nok ikke så begeistret over tatoveringen, men smilet litt ekstra da jeg fortalte om den slue planen min. Funfact: Det er jo faktisk ikke lovlig å ta tatovering før man er fylt 18 år, uten samtykke av foreldrene sine. Derfor måtte jeg få noen til å fake at de var moren min slik at jeg skulle få tatovert på dagen. (Sorry mamma) Nå i ettertid skjønner jeg ikke hva jeg stresset med, det var jo faktisk bare snakk om to uker.

   

 6. De første gangene jeg brukte min første bh, måtte jeg alltid skjule at jeg hadde den på meg. Jeg kunne ikke ha på meg stramme klær i frykt om at noen skulle se stroppene. Var jeg så uheldig å glemme at jeg hadde på meg bh da jeg tok av den varme hettegenseren og hadde kun singlet under, var dette krise. Fikk jeg spørsmål om bh’en kunne det nesten ta en uke før jeg brukte den igjen. Funfact: Gøy å tenke på hvordan ting forandret seg igjennom årene. Noen år senere var det pushup for alle pengene, til stramme og utringete singletter/gensere.

   

 7. Hver gang jeg drikker alkohol drikker jeg alltid det samme, og da mener jeg alltid. Sprit og husholdningssaft. Alltid den samme saften og spriten endrer seg bare fra 20% til 40%. Jeg kan faktisk ikke huske når jeg startet med dette, men jeg har ikke byttet ut drinken på flere år. Jeg skulle gjerne drukket litt vin eller øl en gang i blant, men dette klarer jeg maks 1-2 glass av. Jeg er ikke så fan av vin, så der må jeg bare prøve meg fram. Det kommer seg saktere men sikkert, snart bytter jeg ut spriten med vinen – vil det da si at jeg er voksen?

   

 8. Da jeg var liten ble jeg alltid fortalt at jeg måtte være adoptert, på grunn av at jeg ikke lignet mamma eller pappa. Så klart var dette noe storesøsteren min elsket å tulle om. En gang diktet hun opp en historie om at jeg var adoptert og hvorfor hun, mamma og pappa aldri hadde fortalt meg det. Det endte nesten i tårer og en stresset versjon av meg. Søskenkjærlighet<3 Nå derimot ligner jeg veldig på mammaen min og det er jeg veldig glad for. Historien hun fortalte inneholdt at jeg var fra en annen planet, det sier jo litt om hvor ung jeg var. 


   
 9. Jeg konfirmerte meg i Lofoten. Jeg hadde all konfirmasjonsundervisning i Bodø, men valgte å konfirmere meg i Lofoten. Det er i Lofoten hele familien min bor og det er der jeg er døpt også. Funfact: Jeg og Mathilde endte opp i samme konfirmasjonsgruppe og har siden da vært bestevenner. Vi var alltid så slue hver undervisning og fant alltid en unnskylding for å dra tidlig, for at vi var sein eller for at vi ikke kunne komme. Skulle en av oss noe annet den dagen, ditchet den andre undervisningen. 

   

 10. Jeg har hatt hull i tungen, men bare noen måneder. Jeg og en venninne tok det sammen da jeg bodde i USA! Jeg synes det er kult, men valgte å ta den ut på grunn av at mamma ikke likte den<3 
3 kommentarer
  1. Hehe, så morsomme fakta! ^^ Jeg er forresten også glad i makrell i tomat, men for å si det sånn – du er nok en del hakk over meg likevel. Det å spise rett fra boksen har jeg faktisk (kanskje) aldri gjort! Og det er egentlig litt rart for jeg har gjort mange andre rare ting når det kommer til mat og sånn. Spist fruktdessert med pizzakrydder blant annet xD
   Og når det så kommer til adopsjon så er det noe jeg på ramme alvor faktisk har trodd har vært den egentlige sannheten om meg selv. Har vært en periode hvor jeg har tenkt at hun som jeg hele livet har kalt mamma egentlig er den ene tanten min, samt at en av tantene mine egentlig er min faktiske mor. Skal ikke gå noe særlig innpå hva som har fått meg til å tenke akkurat disse spesifikke tankene, men.. Jeg tror ihvertfall ikke det nå lengre. Hehe.

  2. Omg..du og jeg kunne ha vert siamesisketvilinger skilt ved fødselen.. Ser meg selv i. 80% i de du forteller om her på bloggen haha

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg