Produktene som er verdt å teste – Decrusto

                                                                                                                                    //Samarbeid med Decrusto
 
Hei alle sammen, hvordan har dere det? Jeg har nettopp redigert ferdig en film til dere og denne kommer dere til å elske. Dere skal få en anbefaling av meg til to ansiktsmasker som jeg har vært så heldig å fått testet ut. Jeg er utrolig fornøyd, så jeg har virkelig gledet meg til å vise dere produktene. Jeg er bare blitt mer og mer forsiktig med huden min den siste tiden for det er jo så utrolig viktig – spesielt nå mot sommeren. Hvem vil ikke ha frisk og ren hud når man skal på stranden i ferien? Flere av mine venninner har fått testet ut maskene og det tok ikke lang tid før de bestilte hjem produktene selv.

 

 

Beauty Ghost 

Utrolig enkel å bruke: Rist tuben – smør masken på – vent til masken er helt tørr – peel off.

Ansiktsmasken fra Decrusto har unike ingredienser som gir huden næring, oksygen, strammer og gir ekstra boost. Masken har peel off effekt, men den fjerner ikke hudormer siden dette er en næringsmaske. Beauty Ghost stimulerer huden, gir den ny glød og gjør det lille ekstra for huden. Denne masken og masken under passer alle aldre, jenter og gutter. Jeg anbefaler å bruke masken 1-2 ganger i uken for det beste resultatet. Masken var utrolig lett å påføre og like lett å ta av. En liten funfact til dere: Dette er den første masken i verden med stabilisert Oksygen!

 

The Original Black Peel Off Mask

Denne masken fra Decrusto fjerner hudormer og urenheter. Denne masken påfører jeg ikke i hele ansiktet, men i T-sonen (panne, nese og hake) Denne masken bør du unngå å få nært øyne, hårfestet og øyenbryn. La masken virke i 25-30 minutter, til du ser at den er helt tørr. Denne anbefaler jeg også 1-2 ganger i uken for å oppnå et optimalt og varig resultat. Etter jeg har brukt denne masken et par ganger, har jeg en renere og sunnere hud uten hudormer.


Akkurat nå er det over 30% rabatt på alle produktene hos Decrusto 

Den hvite masken finner der her og den svarte finner dere her! 

Alle produktene inneholder ingen parabener, mineralske oljer eller silikon. Masken er vegansk. Verken produktet eller ingrediensene er testet på dyr, noe som jeg synes er veldig viktig. Bruk ansiktsmaskene for en hyggelig, nyttig og morsom stund med venner eller alene. 

#decrusto #peeloffmask #BeautyGhost #spøkelsesmaske #skincare #hvitmaske #whitemask #oxygenmask #mydecrusto

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg