NÅ ER JEG SÅ FORBANNA LEI.

                                                        LOVE SHOULDN’T HURT 

Jeg håper du leser dette. Føler du deg truffet er det nok en grunn til det – se til helvette å skjerp deg. For vet dere hva? Nå er jeg DRITT LEI av å høre om at dere ikke kan oppføre dere. Jeg blir lei meg, trist og forbannet. Jeg var ikke klar over at det fantes så mange fæle mennesker, men etter jeg flyttet til Oslo dukker dem bare opp en etter en. Nei det er faen ikke greit å slå. Nei det er faen ikke greit å ta tak i dama de, uansett hvordan situasjon som har oppstått. Jeg håper seriøst menn som ikke klarer å behandle damer rett, får pikken sin kappet av og blir buret inne. 

 

Hvordan kan et menneske tro det er greit? Greit å gjøre et annet menneske så vondt. Hvordan kan du elske noen, men samtidig la dem gråte på grunn av deg. Hvordan klarer du å se inn i øynene på den du elsker å gjøre personen så vondt? Jeg er i sjokk over hvor mange dette skjer med. For å være ærlig har jeg aldri hørt om dette før jeg flyttet til Oslo, kun på nett og i filmer. Jeg vet det skjer i småbyer også, men her hører jeg om det oftere. Om det er på byen, eller at noen spør meg om hjelp på innboks, eller venner som forteller meg det. 

Kanskje det er fordi jeg er blitt eldre at jeg hører mer om det? Er det virkelig så mye vold blant kvinner i Norge. Jeg klarer ikke å overse, men vet heller ikke hva jeg skal gjøre. For hva skal man gjøre i en slik situasjon? Jeg kan være en støttespiller og gi råd, men jeg kan ikke tvinge deg/dere til gå fra vedkommende.

 

Jeg har ikke troen på at det vil gi seg om han først starter. Om du som leser dette noen gang har vært i en situasjon, eller kommer i en situasjon hvor en gutt/mann/kvinne/jente gjør deg noe vondt – Kom deg til helvette bort fra personen. Anmeld, blokk og ikke føl at noe er din feil. Uansett situasjon er det ALDRI greit med vold. Jeg håper du klarer å komme deg bort for det er faen ikke greit. 


//Bilde tatt fra flickr. 

2 kommentarer
    1. Det er synd at det er så mye av dette i verden, det er helt sykt hvor mye av dette skjer! Uansett om man ikke er kjærester, så blir det mange som blir slått eller noen som bruker vold uansett på hvilke måter de gjør det på er bare rett og slett fælt..

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg