11.06.2017

Dager som dette, som er så vanlige, men så viktige. Vi så akkurat den siste SKAM-episoden og den ga meg tårer i øynene. Venner ass. Så ofte tatt som en selvfølge, men det er så sinnsykt mye verdt. Vi endrer oss, vi vokser, vi feiler – og jeg er så glad for at jeg fortsatt kan ligge i stillhet med godis og to personer som har vært med på så mye. To jeg kan være borte fra og komme hjem til som om jeg har vært her hele tiden.

I fjor var jeg borte fra Martine i et helt år før hun kom til London på bursdagen min. Etter å nesten ikke ha vært hjemme i Norge de siste årene merker man fort hvor forskjellig noen vennskap er. Hvor sterke de er. 

Jeg vet om mennesker som aldri har hatt noen nære venner, men de har mange. Det må være dritt. Jeg har vel vært heldig, for de nære jeg har nå har jeg alltid hatt – gjennom vanskelige og fine år. 

Så hva prøver jeg å si?

Jeg håper at dere tar vare på de fine menneskene i livet ditt, de gode. Jeg håper at du forteller det til dem også.

Også håper jeg at du kvitter deg med de som ikke får deg til å føle deg bra. De du ikke kan være deg selv med. Det er så slitsomt å være med mennesker fordi du føler du må, og ikke fordi du vil. Det vet jeg. Ikke kast bort tiden din på det – den er verdt mer. 

 Gjesteinnlegg – Martefre.com 

2 kommentarer

Siste innlegg