VLOGG

Hei alle sammen. Nå har jeg nettopp redigert ferdig vloggen vi laget på lørdag. Jeg var litt usikker om jeg skulle poste den eller ikke siden det endte opp med å bli en ganske rolig dag. Vi glemte dessuten å filme store deler av dagen, men tenkte dere kunne få se uansett. Det er mange som lurer på hvor jeg redigerer filmene mine og denne filmen er faktisk filmet og redigert med mobilen! Trenger ikke være vanskeligere enn det. Bruker Imovie når jeg redigerer, uansett om det er på macen eller på mobilen. Kos dere med filmen! Husk HD:)

Trykk her for å komme til Marte sin blogg. 

Her ser dere hvordan appen ser ut på mobilen:

  1. Hei!
   Liker bloggen din veldig godt! Lurer på hva du synes om innlegget til Henote om at det er intriger mellom deltakerne nå i ettertid? 🙂 Hadde vært interessant å lese om

  2. Hva er dine tanker om Morten og Sofie når det virket som at Morten og Rebecca egentlig hadde en greie først? Kan hende det kom feil frem på TV, men virket jo som det var følelser mellom Rebecca og Morten..

  3. Hei. Kunbe du skrevet noe om hvordan du fant nye folk å vo med. Kjente du de fra før av eller ikke? Hvordan kom du i kontakt med dem? Og hvordan finner du ut om de er mennesker som matcher med deg?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg