Drama mellom deltagerne?

Jeg hadde først tenkt å ikke skrive noe om dette, men etter flere spørsmål fra dere tenkte jeg at jeg kunne skrive om det. Paradise er nå over og for å være ærlig føles det ut som en evighet siden for min del. Jeg røk ganske tidlig og var hjemme i Norge allerede 2 Februar. Det er lenge siden jeg sluttet å være med i programmet og nå er programmet også ferdig. Selv om paradise er over er det mange av dere som er nysgjerrige om hva som skjer nå og det skjønner jeg så klart. Dere har fulgt oss alle sammen veldig lenge, men ting er nok ikke det samme som de en gang var. 

 

Det er allerede noen av som har skrevet om “dramaet” mellom oss deltagerne, men de har ikke skrevet om min side av saken. Jeg har fått nok av de fleste deltagerne og jeg takler rett å slett ikke å henge så mye med noen av dem lengre. Neeida haha! Jeg er utrolig glad i mange av dem og det er ingen jeg misliker. Det er noen jeg ikke har sett etter Mexico bortsett ifra premiere og finalefesten, og så er det noen jeg ser flere ganger i uken og noen møter jeg bare tilfeldig. Det har ikke noe personlig med noen av dem å gjøre, men det har rett å slett bare blitt sånn. Vi gjør alle forskjellige ting og det er ikke lett å skal holde kontakten med så mange mennesker. 

 

Jeg kan såvidt jeg vet si at jeg ikke har eller hatt noe drama eller krangler med noen av deltakerne. Jeg har alltid prøvd å holde meg nøytral, spesielt siden det aldri har vært noen store ting som har skjedd. Det er klart at når vi er så mange deltagere så er det ikke alle som går overens like godt. Nå når paradise er over er det kanskje vanskeligere å holde kontakten like godt og spesielt når paradise kanskje var det eneste to personer hadde tilfelles. 

 

Såvidt jeg vet er det ikke drama mellom deltagerne nå, men det er jo ikke alle som er like gode venner. Hvorfor det har blitt slik er det mange grunner til. Vi er forskjellige, er på ulike stadier i livet, bor ikke på samme plass, vi har gått tilbake til gamle rutiner og noen klikker rett å slett bare ikke sammen. 

Vi har selv valgt å være offentlige personer, men jeg synes også det er greit å ha noen ting privat. Det er ikke alt som trenges å skrive om offentlig og jeg er i alle fall ikke i en posisjon der jeg har rett til å uttale meg. Ting som har skjedd har ikke jeg vært innblandet i og derfor kan ikke jeg bestemme hva dere skal få vite og ikke vite. Om jeg skal være ærlig skjønner jeg veldig godt at det ikke skrives om. Om det første skulle blitt skrevet om hadde saken blitt mye større enn den trengte å være. 

Et eksempel på dette er jo dramaet som oppsto for 2 år siden. Det er vel kanskje flere av dere som husker det? Om dere ikke husker det får det bare ligge for jeg vil ikke skrive noe særlig mye rundt det. Saken var at en veldig privat krangel kom ut på nett og begge partene uttalte seg på bloggene sine. Noe som egentlig kunne diskutert på privaten ble til et drama hele Norge plutselig skulle ha en formening om. Det er underholdene for de utenfor, men utrolig slitsom for de som står oppi det hele. 

Jeg føler at det viktigste er å være snill og støtte hverandre. Vi er alle i samme situasjon så hvorfor ikke bare heie på hverandre og ønske at alle skal lykkes med det dem ønsker? Jeg skulle jo først ikke skrive noe om dette, men nå ser jeg at det ble veldig mye tekst. Jeg avslutter her og håper dere skjønner hvorfor ingen vil gå ut med “smådrama” som oppstår av og til. 

Jeg sa over her at Paradise var over, men det er jo faktisk ikke helt sant. Paradise kollektivet holder fortsatt på og en ny episode kom ut i dag. Så for dere som elsker litt drama mellom oss deltagerne bør dere se dagens episode. Episoden ligger ute på viafree. 

  1. Veldig fint skrevet, skjønner godt at du ikke vil utlevere andres drama 🙂 Men så har jeg tenkt litt, grunnen til at Isabel Raad fortsatt er på topplisten 2 år etter paradise er pga den svære drama episoden og ikke minst alle operasjonene. Folk elsker skandaler. Nå har hun jo oppnådd et fast lesertall og jeg ser ingen av de andre fra hverken tidligere sesonger (med unntak av Kristin gjelsvik) Isabels sesong eller senere sesonger som har klart å bevare plassen på topplista etter paradise var ferdig på TV.
   Syns bloggen din er veldig bra og du er flink å lage videoer, men hvis du vil satse ville jeg gravd enda litt dypere for å finne ut hva som treffer folk:) Gleder meg til å følge deg videre

  2. Jeg må bare legge til at Hentoe klatret merkbart opp på topplisten etter hun lettet på sløret om de andre deltakerne. Man skal selvfølgelig ikke skape dramatiske situasjoner og klickbait innlegg kun for å havne på topp, men det ligger noe i det altså

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg