Hva tenker jeg om Soph sitt innlegg?

Juupp… Katta er ute av sekken guys! Jeg skrev i innlegget mitt i går at jeg ikke hadde rett til å uttale meg når ingenting av dramaet som har oppstått har handlet om meg. Henote tok det første steget, Lunde og Isabell det neste og nå eskalerte det hele med at Soph uttalte seg.

 

Jeg sitter i en posisjon hvor jeg ikke vil uttale meg for mye da jeg er god venn med begge partene. Jeg skjønner frustrasjonen og jeg skulle ønske alt som har skjedd aldri skjedde. Jeg skulle ønske vi alle kom like godt overens, var snille med hverandre og at alle var venner, men slik blir det nok aldri – det forstår vi alle. Jeg husker når snappene kom ut og jeg ringte bestevenninna mi med en gang. Jeg ville si noe i gruppen, men var kanskje for feig. Jeg takler ikke drama, men jeg takler definitivt ikke mobbing heller. 

 

Jeg synes det er utrolig bra at Sophie står opp for meg selv. Hun er faktisk den sterkeste jenta jeg noen gang har møtt. Tenk så utrolig mye ufortjent hat og drittslenging hun har gått igjennom. Nå tenker jeg ikke bare på det som sto i innlegget for det er så utrolig mye mer. Jeg husker Sophie ringte meg fra Mexico og fortalte hvordan hun hadde hatt det etter jeg røk. Det gjorde utrolig vondt å høre det hun sa og jeg ble sur på meg selv for at jeg røk og ikke var der med henne. Hun kom inn på hotellet igjen bare 4 dager før jeg røk. Vi skulle jo endelig begynne å spille sammen igjen, men så langt kom vi aldri. Jeg kommer alltid til å støtte Sophie for hun er en veldig god person. Jeg er også enig i det Sophie skriver i innlegget sitt at Martine har fått mye unødvendig hat etter finalen. Det er et fuckings spill og at kula ble sluppet måtte faktisk til etter denne sesongen. Jeg unnet virkelig Kevin litt av pengepremien, men de pengene har han jo “heldigvis” fått vipset nå.

 

Fikk dere for lite drama inne på hotellet er det bare å hente popcornet å følge med på utsiden. 


Innlegget til Sophie finner der HER 

                                                                                PIZ AND LOVE 

 

  1. Nope! veldig dårlig gjort av soph.. hun er 25, oppfører seg som 15!! Skulle virkelig ønske at det hun skrev kom rett fra hjertet, men det tviler jeg på! Hvorfor venter hun helt til nå?? etter at hun har sovet over hos de hun uttaler som mobbere?? latterlig og rett og slett barnslig.. synes synd på sofie.. så mange som er sjalu på jenta og gjør alt for å fremstille henne som en fæl person.. ekkelt dette assa! Alle gjør feil, og hvis jeg hadde vært 25, hadde jeg konfrontert personen som har vært “fæl” mot meg FACE 2 FACE!!! Og det at folk støtter henne for dette er komisk!!!
   Jeg kan ærlig si at hun under ph følte seg ensom og det er trist.. men det var jo også på grunn av måten hun spilte på… Sofie og andrea fikk masse dritt av folk basert på måten de spilte på.. jeg så ingen som støttet dem under den tiden(offentlig), men så fort soph graver etter sympati og gir det folk ønsker å høre, stiller alle deltagerne opp.. vell både henote, martine l, og aleks kunne stått med soph i hotellet.. hvorfor nå??? Synes også det er dumt å engasjere folk å se på innlegget! IGJEN veldig dårlig gjort

  2. Gir full støtte til GIGI 🙂
   Bra skrevet, og jeg er helt enig i det du skriver, uten at jeg skal dra det noe lenger.
   Samtidig er ikke dette ment som dritt mot Martine J, for hun er vel den av jentene som har holdt seg mest unna drama 🙂

  3. “Jeg kan ærlig si at hun under ph følte seg ensom og det er trist”
   Det blir jo skrevet som om GIGI var vitne til at Soph var ensom. Sofie/Andre, på tide å vokse opp, dere går ikke på ungdomsskolen lenger. Ta det face to face og ikke anonymt i en kommentar!!

  4. Flott du støtter opp og skjønner samtidig utgangspunkte ditt da du kommer godt overenes med begge parter men MOBBING er aldri greit og finnes aldri noen unnskyldninger for det selv om sikkert både Sofie og Andrea har tusen forklaringer på ditten og datten men det har fortsatt oppført seg sånn og gjort slike ting og det finnes det ingen unnskyldning for.

  5. Ohh hvor lenge varer denne episoden Martine ..bør jeg velge medium elle king size popcorn ?!?
   Løøvs ph drama 😀

  6. Hva synes du om at Grunde får så mye hat? Ser at det er mange som skriver stygge ting om han på bloggen din.

  7. loool du 22:23, dette er ikke noen av dem… en anonym person som deg skriver sin mening!! Dette er min mening! Jeg så på tv at hun var ensom og det var trist ja! Sykt hvordan dere folk skriver ass.. trokke sofie eller andrea har så dårlig liv! Tror martine kan se ip adresse som alle bloggere.

  8. Digget innlegget ditt frem til du skrev det med at valget til Lunde var bra.
   For en forjævlig ting å skrive.
   Lunde vant PH PGA KEVIN! ALLE norske PH seere vet dette! Han var en verdig vinner fra A-Å. Han har spilt ærlig, fett og lagd denne sesongen verdig å se på. Foruten Kevin hadde jeg ikke fulgt med på årets sesong.. det tror jeg flere kan si seg enig i.
   Det at Lunde slapp kula var ELENDIG! Jeg syns ikke drapstrusler er ok, men at hun fortjener kritikk er definitivt fortjent. Det må hun regne med når hun tar et så egoistisk og selvsentrert valg. Hun gjør det ikke bare foran dere, men hele Norge. Ja det er et spill, men hvor gjerrig går det an å bli? Nei. Den linjen kunne du spart deg for Martine.
   Håper alle forsetter å vippse kevin og at han er med i neste sesong av PH. Han fortjener ikke bare å stå som vinner, men stikke av med hele forbanna penge summen

  9. Alle skjønner at ‘GIGI’ er Andrea… du skriver jo som om du har vært på PH selv. Tragisk. Skaff deg et liv!
   Man ser også at ‘TE’ er Sofie. Sofie bruker jo “:-)” i hver jævla setning..
   Andrea og Sofie er mobbere og usikre på seg selv. Det skjønner man lett!

  10. Lol, “GIGI” er Andrea.: Nå holder dere opp. Jeg er lei av å se hvor nedlatende dere skriver om Sofie og Andrea. Dere er ikke bedre selv når dere velger å snakke stygt om dem.

  11. Dere er sykt dumme som trorJEG er Andrea eller sofie wtf? Be Martine sjekke ip adresse! Morsomme folk! Jeg er en anonym person som er i mot det Soph gjorde på bloggen! Betyr det at jeg er en av dem da?😂😂 ler meg ihjel, ikke rart dere driver å kaller folk mobbere, jeg blir bare dum av å lese de fantasifulle spekulasjonene deres🤣 WOW

  12. Hvorfor skulle Martine sagt til oss at du er Andrea/Sofie. Hun skriver jo at hun er god venn med dere så hun ville nok ikke avslørt dere om dette faktisk er tilfelle.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg