Clickbait for å få flere lesere

La oss snakke om clickbait overskriftene vi bloggere driver med. Det er null grunn til å skjule det når dere allerede er fult klar over at det skjer. Jeg har gjort det og nesten hver eneste blogger har gjort det en eller flere ganger. Jeg kan ærlig si at jeg har hatt clickbait overskrifter et par ganger. Jeg har tatt meg selv i å skrive overskrifter som ikke har hatt noen som helst sammenheng med selve innlegget før. Jeg har hatt en overskrift som kanskje har sammenheng med to setninger jeg har hatt i innlegget. Jeg synes alltid det er litt flaut etterpå og tenker jeg ikke skal gjøre det igjen. Nå har jeg fått nok og jeg vil ikke gjøre det mer. Vil jeg oppnå en stor blogg med å “lure” leserne til å trykke seg inn, eller faktisk jobbe hardt å vise leserne som trykker seg inn at det er interessante innlegg. Det er ikke alltid det er interessante innlegg engang. Jeg skriver jo bare om livet mitt og ting jeg liker og det er kanskje ikke alltid like interessant å lese om for alle. Jeg vet at jeg aldri kommer til å ha en blogg som vil passe alle. Jeg vil ikke komme til å skrive innlegg som vil treffe alle aldre og som interesserer alle. Jeg skriver om det jeg synes er interresant og det jeg liker. Vi er alle forskjellige og det er umulig å treffe alle. 

 

Grunnen til at clickbait skjer er jo for å få lesere. Det er jo leserne som avgjør om du vil lykkes eller ikke. Uten lesere er blogg bare en hobby. Det er en hobby, men lykkes man kan man også ha hobbyen sin som jobb. Jeg har blogget mange ganger før paradise og da har det kun vært en hoppy. Jeg tjente aldri penger og hadde ikke særlig mange lesere. Jeg gjorde det fordi jeg syntes det var gøy og det synes jeg jo fortsatt. Jeg elsker å blogge. Jeg elsker at jeg er så flink å ta bilder uansett hva jeg gjør. Jeg er utrolig glad jeg lager filmer når jeg reiser og gjør gøye ting. Jeg setter utrolig stor pris på alle minnene jeg har lagret i arkivet på bloggen, på forskjellige harddisker og på macen. Jeg vil fortsette med å blogge uansett hvor mange lesere jeg ender opp med. Jeg slutter dagen jeg ikke finner glede i det jeg gjør. 

 

Jeg har mange lesere nå og jeg er veldig klar over grunnen til det. Jeg var deltager i Paradise hotel. Jeg vet også at det er få som klarer seg når paradise er over. Det er jo den samme reglen hvert eneste år ikke sant? Mars – Juni er det ofte nye ansikter å se på topplisten og de fleste er paradisedeltagere. Det er ikke til å legge skjul på at vi klatrer opp på topplisten fortere enn dem som har blogger i flere år. Jeg tenker at det er gøy med forandringer og jeg blir veldig glad når jeg ser feks Sofie og Martine så høyt på topplisten som det de er nå. Sophie, Andrea og Sofie har jo også skaffet seg side2 kontrakt, tenk dere det! Gud forby oss bloggere som klarer oss. Det er jo det dere vil er det ikke? Å se oss bloggere faile og miste lesere. Det er ikke alle som ønsker det, men jeg ser støtt og stadig kommentarer om at dere gleder dere til den dagen kommer. Vil den noen gang komme? Hvem klarer seg? Det har ingen av oss garanti på. Vi kan ikke gjøre annet enn å vente å se. 

Nå bytter jeg litt tema igjen for innlegget skulle jo handle om clickbait for å få flere lesere sant? Haha. Nå skal jeg dusje å finne på noe hyggelig med Rebecca. Ja vi er fortsatt venner selv om hun ikke nevnes på bloggen hver dag. Det er ikke alltid alt blir dokumentert må dere huske<3 Dere er best! 

 

Siste innlegg