Er vi virkelig i Norge?

Hei alle sammen! For en fin dag det har vært i dag, i alle fall i Oslo. Det har vært varmt og jeg har kost med i hele dag. Da jeg våknet dro jeg å trente og etterpå dro jeg, Sofie og Mathilde til botanisk hage på tøyen. Det var så utrolig fint der og jeg kan ikke tro at vi ikke har tatt turen dit før nå. Det kan ha noe med været å gjøre. Det er jo mye koseligere å dra på slike ting nå når det er varmt. Lurer på om det er like fint på vinteren? Jeg skal prøve å dra tilbake på den tiden også. Vi tok masse bilder og jeg gleder meg veldig til å vise dere. 

 

Det var ulike drivhus med forskjellige type klima i hvert drivhus. I det ene drivhuset var det kaktuser og det minnet meg veldig om Arizona. Jeg savner det og jeg håper jeg får tid å ta meg turen dit snart. Nå er det 1 år siden jeg var der og besøkte vertsbroren min og noen venner og det var virkelig en fin og gøy ferie. Jeg gleder meg også ekstra til å reise til Hellas nå etter jeg har sett palmer, planter og kjent på et annet klima. Det var flere ganger jeg stoppet opp og tenkte “er vi virkelig i Norge?” for det var så fint! Kanskje litt overdriving for dere i Oslo som er vandt til det, men det føltes slik for meg som er å vokst opp i en mindre by. 

 

Nå sitter jeg i sofaen hos Sofie og ser Kardashians, mens vi begge to prøver å få blogget litt. Jeg må sikkert gjenta meg etter innlegget jeg skrev før i dag. Så klart mener jeg ikke alle menn, men det forstår man jo om man leser hele innlegget. De det er rettet til er jo menn som ikke klarer å oppføre seg.  

 

Håper dere fortsatt får en kjempefin Onsdag<3

3 kommentarer

Siste innlegg