Jeg så på henne og sprang

God morgen fine lesere! Jeg ligger fortsatt i sengen og må snart hoppe i dusjen å gjøre meg klar for dagen. Det ble en sen kveld i går, men formen er på topp i dag så det går fint. Det ble ikke festing i går og det føles utrolig deilig i dag. Ingen hangover og masse energi! Jeg var sammen med Sofie og Andrea mesteparten av dagen. Vi spiste, gikk en tur og hang hjemme hos dem. Jeg får så mye mer igjen av lørdager som dette, enn de jeg bruker på byen. Jeg er litt lei av å dra ut, selv om jeg gleder meg veldig til å feste i Rhodos – det blir noe helt annet der nede. Det er en uke til jeg flytter så dagen i dag er nødt til å bli brukt til pakking. Jeg føler jeg sier jeg skal pakke i hvert innlegg. Dere må vell tanke at jeg aldri blir ferdig, men det er fordi jeg mister konsentrasjonen hver gang. Jeg starter og plutselig finner jeg noe annet å holde på med og glemmer helt av pakkingen. Som at jeg plutselig i går skulle prøve alle klærne før jeg pakket de ned. Det tok jo en eeevighet! 


Da vi var på tur hjem kjørte en tuktuk forbi oss. Jeg måtte selvfølgelig stoppe opp å knipse et bilde, se så fin! Mamma bestilte også flybilletter til Thailand i går og tenk om noen måneder kan jeg kjøre rundt i slike taxier hver eneste dag. Jeg gleder meg helt sykt! Gøy hvor mye en taxi kan ha å si på humøret, eller kanskje bare mitt humør? haha.

 

Planen var egentlig å ta trikken ned til Aker brygge for å ta bilder og sette oss på en restaurant. Den planen ble fort snudd da vi kom ned til sentrum for da fristet VG lista plutselig mer. Det er jo sosialt og mange brae artister. Jeg var glad vi tok turen dit, til tross for at det ble litt vell mye kaos på slutten. Jeg fikk sjokk da Grunde plutselig tredde opp på scenen i går, så utrolig rått! Jeg og Andrea stoppet opp, så på hverandre, sprang mot scenen og ropte på Grunde. Haha vi fikk en del blikk på oss, men sånn er det å være fan av starboy. Han får til det meste og jeg ble veldig glad av å se han på scenen i går. Jeg må også nevne at det var utrolig gøy å se så mange av dere der<3 Tusen takk for praten og bildene, dere er så utrolig snille og søte!!

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg