Jeg satt igjen med så mange følelser.

Nå skal jeg komme med en anbefaling til en serie jeg så ferdig for en uke siden. Det er ikke mange episoder og kun en sesong ute. Det er en ny og veldig bra Netflix serie. Jeg ble tipset om serien av en venninne og jeg var hektet etter første episode. 

                     

   13 Reasons why 

Serien handler om jente tar sitt eget liv fordi hun føler seg mobbet og utestengt. Hun etterlater seg 13 kassetter hvor hver kassett er siktet til en spesiell person. Det er menneskene i kassettene hun mener bør ta på seg skylden for hennes død. Serien får deg til å føle mye og man kommer veldig tett på skuespillerne. Det er en trist serie på grunn av det vi ser i episodene er realiteten den dag i dag. 

Budskapet i serien er så utrolig bra og den viser hvor viktig det er å passe på hverandre. Det er så viktig at flere skjønner at de kan være med på å gjøre en forskjell. En forskjell som kan ha stor betydning for noen andre. 
 

Jeg satt igjen med så mange følelser etter hver eneste episode. Det var ganger der jeg skrudde av lyden og holdt for øynene, da det ikke var alt jeg ville eller trengte å se. Ved å bare vise at du bryr deg og lytter til en person kan bety så lite for en, men så utrolig mye for en annen. 

 

Jeg anbefaler virkelig denne serien til alle aldre. Alle sliter med sitt og serien viser hvor lett det er å dømme før man vet. Vær snille og ikke vær redd for å skaffe hjelp om du sliter. Det er helt lov å være åpen om at man trenger hjelp, selv om man ikke vil virke svak eller redd for hva andre skal tro om deg. Det er både unge og eldre som trenger en ekstra skulder å lene seg på iblant. 
 

2 kommentarer
    1. Du må se sopranos (hvis du ikke har sett det enda), lover deg det er tidenes serie. Ligger på HBO nordic👍🏼

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg