Min første gang

Nå har jeg endelig laget “min første gang” innlegg. Det er en del av dere som har spurt etter det så nå får dere endelig høre om mine første ganger. Puberteten var en vanskelig og rar tid. Alt var så nytt og det var mye jeg følte var utrolig flaut, men også veldig spennende. 


Første møte med alkohol: Jeg var invitert hjem til en venninne som jeg hadde gått i samme klasse hele barneskolen. Vi var gode venner og spilte handball sammen. Vi to og noen fler venninner hadde planlagt å ha en jentekveld og denne gangen var det med alkohol. Vi hadde kjøpt sprit av noen eldre kompiser som jeg gjemte godt i vesken da jeg skulle dra fra mamma og pappa. Jeg hadde en utrolig bra første gang med alkohol. Jeg kastet ikke opp, gjorde ikke noe spesielt flaut, men så er det lite som er flaut når man er omringet av gode venner. Eneste jeg kanskje dreit meg litt ut med var å ringe gutten jeg holdt på med på den tiden. Han var to år eldre enn meg og jeg skulle helt sikkert bare tøffe meg for han. For alkohol på den tiden var jo så tøft;) Haha, han var i alle fall veldig hjelpsom og fikk meg til å dra hjem å legge meg.  Jeg var ganske ung da jeg startet å drikke. Jeg var i idrettsmiljøet, men hadde også veldig mange “byen venner” som vi pleide å kalle dem. Jeg husker jeg til og med ville slutte på sport en periode, slik at jeg kunne feste mer haha… Glad jeg aldri sluttet for å feste.

 

Første gang jeg hadde sex: Første gangen jeg hadde sex var med en gutt jeg var veldig forelsket i. Vi er fortsatt venner den dag i dag og det er superkoselig. Jeg vet ikke helt om jeg var klar for å ha sex, men gjorde det kanskje bare for å gjøre det? Jeg husker ikke helt. Det var i alle fall ikke en “ille” første gang og jeg er glad for at han var den gutten jeg valgte å gjøre det med. 
Min første bh:  Jeg og bestevenninna var på bytur og gikk innom undertøys-avdelingen på lindex. Vi prøvde hver vår bh, den minste størrelsen de hadde 65AA i babyblå med snoopy merke om jeg ikke tar helt feil. Jeg sendte melding til mamma for å spørre om jeg fikk lov å kjøpe og så klart fikk jeg jo lov til det. Jeg brukte den ikke ofte, fordi jeg var livredd for at noen skulle se det. Om jeg var så uheldig at noen skulle se den på skolen en dag, kunne det ta flere uker før jeg tok den på igjen. Haha snakk om forandringer da – Noen år etterpå var det pushup og utringet singlett for alle pengene. 

 

Første kjæreste: Jeg hadde ofte kjærester på barneskolen, men de forholdene besto mest av chatting via msn. Jeg møtte ikke guttene ofte og jeg gjorde det som regel slutt etter kort tid over melding. Bortsett fra dem så har jeg kun hatt en kjæreste. Jeg var så sinnsykt forelsket og det tok meg lang tid å komme meg over han. 
 


 

Første gang jeg fikk mensen: Jeg var sent ute i forhold til flere av venninne mine. Puberteten er en rar fase for man vil ikke være den første, men heller ikke den siste. Jeg vil tro jeg var en av de sene, men jeg klarte meg fint. Jeg skulle sove over hos bestevenninna mi den natten. Pappa skulle kjøre meg og jeg skulle bare på do før vi skulle dra og det var da jeg oppdaget det. Jeg turte ikke si noe til verken mamma eller pappa, men slengte med meg noen bind som kanskje var mamma eller storesøsteren mine sine. Jeg sendte melding til mamma da jeg kom fram og fortalte det, men ville helst ikke snakke så mye mer om det. Jeg syntes mensen var utrolig flaut og jeg kan ikke forstå hvorfor. Jeg visste lite om det og jeg synes virkelig vi burde hatt mer seksualundervisning på skolen. Jeg kan huske at vi kanskje hadde seksualundervisning 2 ganger på 3 år på ungdomsskolen. DET er for dårlig. 

    1. Ella: Jeg har valgt å ikke skrive alder på grunn av flere grunner. Jeg er ikke flau over hvor gammel jeg var, men jeg vil ikke påvirke mine yngre lesere. Jeg føler også det blir feil av meg å si at jeg var sen med feks mensen og så er det nok flere av leserne mine som er eldre enn jeg var, men ikke har fått enda:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg