Tips til en bedre søndag

                     


For mange føles det ut som at helgen er over når lørdagskvelden begynner å ta slutt, men det er den langt ifra. Søndager er den dagen flest har fri og den dagen man sitter med minst planer. Det er deilig å ha en dag med null planer og bare ligge hjemme å se film/serie, men det er også gøy å finne på noe den siste dagen i helgen. Jeg har samplet noen punkter dere kanskje får bruk for i dag, let’s go! 


7 TIPS TIL EN BEDRE SØNDAG

 


♥ Lag en deilig middag. De gangene jeg er ute ender jeg alltid med å kjøpe med take away og feit mat fordi let’s be honest, det er det som frister mest. Sannheten er at når man lager mat hjemme og litt sunnere så føler i alle fall jeg meg mye bedre etterpå. 

♥ Hjemmespa. Rens huden, ta ansiktsmaske, tannbleking, barbere leggene og vandre rundt i morgenkåpen. Gjør det som får deg til å føle deg fresh og ekstra klar til en ny uke. 

♥ Rydd og sorter klesskapet. Det er lite som er bedre enn når man har sortert i alle klærne sine og så tar det egentlig ikke så lang tid som man tror. 

♥ Gå en tur, kjør, ta buss eller trikk til et turområde. Ta med deg en venn, prat og nyt at sommeren er her. 

♥ Se en film eller dra på kino. Søndager er perfekte dager for filmkveld, alene eller med venner. Kutt opp grønnsaker og lag en dipp og sett på yndlingsfilmen din. Mine favoritter på søndager er helt klar disneyfilmer! Tarzan eller løvenes konge blir jeg aldri lei av. 

♥ Planlegg uken som kommer. Jeg liker å vite på forhånd hva jeg skal gjøre de neste dagene, slik at jeg rekker alt jeg skal og vil gjøre. Det er snart ny uke med jobb og noen har kanskje ferie allerede. Planlegg slik at du både rekker å være å gjøre det du skal og være sosial.  

 

1 kommentar
    1. Merker egentlige ikke no forskjell på dagene nå som det er sommerferie men det vsr gode tips❤️👌🏽👌🏽

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg