Jeg har flyttet ut

God morgen alle sammen. Gjett hvilken dag det er i dag? Det er endelig dagen jeg drar til Rhodos. Jeg sitter nå i sengen hos Mathilde og det er her jeg har bodd de siste to dagene. Det har jo skjedd en stor endring som jeg ikke har fortalt dere om. Jeg har flyttet ut av leiligheten! Det føles rart og trist, men også veldig godt. Jeg var innom å hentet noen ting i går kveld som jeg hadde glemt igjen og det var rart å ikke skulle sove der. Det er jo første leiligheten etter jeg flyttet hjemmefra og det har vært et veldig fint år med guttene. Jeg føler meg klar til å flytte det er ikke det, men det har selv om vært et veldig fint og trykt sted å bo. 

 

Nå satt jeg nettopp på en vask med klær og snart skal jeg dra å møte Andrea og Sofie. Det verste med å flytte må jo faktisk være å flytte bort fra dem. Det har vært en drøm og ha de som naboer og henge der. Jeg kommer til å savne å ha dem så nært meg. (Jeg lover å komme like mye på besøk, om ikke mer) 

Over til noe gøy! Jeg reiser i dag:D:D Endelig. Jeg har litt reisefeber, men det er ikke uvanlig. Flyet mitt går ikke før sent i kveld så jeg skal prøve å bruke dagen fornuftig. Jeg har pakket og kjøpt det meste jeg trenger så det eneste som gjenstår er nok å være rundt venner. Det er jo vennene mine jeg kommer til å savne når jeg skal være borte så lenge. Jeg skulle ønske hele gjengen pakket kofferten å ble med meg. DET hadde vært noe! Jeg gleder meg så til å komme ned i varmen og jeg har allerede fler som venter på meg når jeg kommer fram. Nå skal jeg hoppe i dusjen og stelle meg litt. Vi blogges senere<3

 

                                          

                                         

                                          

                                          

                                          

                                         

                                         Processed with VSCO with jm1 preset

                                                               

                                                  Noen minner fra leiligheten som jeg fant i arkivet. Det har vært et fint år! 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg