Flytte til Rhodos?

Etter mitt forrige innlegg fikk jeg noen meldinger der dere lurte på om jeg skulle flytte til Rhodos. Det er kanskje ikke så rart, med tanke på at jeg ikke nevnte noe om hvor jeg faktisk skal flytte. Sannheten er at jeg faktisk ikke vet hvor jeg skal bo. Det er bare en liten stund siden jeg luftet tankene om å flytte hjem til Bodø igjen. Men både jeg og mamma fant ut at det ville blitt for kjedelig for meg. Det ville bare resultert i at jeg hadde reist til Oslo annen hver helg. Jeg trives i Oslo, så hvorfor flytte? Grunnen til å flytte hjem var jo veldig klar. Jeg ville spare penger slik at jeg kan flytte til USA om noen måneder. Sparing skal jeg nok klare veldig fint i Oslo også! 

 

Jeg blir boende i Oslo når jeg kommer hjem, men eksakt hvor får tiden vise. Forteller dere mer når jeg vet mere selv. For å være ærlig har dette vært noe som har stresset meg den siste tiden. Jeg har per dags dato ikke en boplass. Man kan vel kanskje si at jeg flytter til Rhodos for en stund. I Rhodos blir jeg boende i to måneder, og det føles utrolig godt. Jeg føler jeg har rukket å gjøre alt jeg skulle gjøre. Nå ser jeg fram til en lang “ferie” i varmen.

 

Nå sitter jeg på flyplassen med en venninne. Hennes fly var forsinket så vi holder hverandre med selskap en liten stund. Jeg stresser jo så klart med at jeg må rekke Tax-free, men Rikke mener jeg har all verdens av tid. Det er litt over en time til flyet mitt går, og jeg kan umulig være den eneste som ville stresset nå. Jeg har masse jeg skal kjøpe så uansett hva hun sier går jeg nå haha… Vi skulle holde hverandre med selskap, men her sitter jeg nå med macen på fanget. Av og til synes jeg litt synd på vennene mine som må vente på at jeg skal blogge. 

 

Vi snakkes når jeg er kommet fram til varme strøk <3

 

5 kommentarer

Siste innlegg