Første natten kunne vært bedre

Klokken er 07:00 her i Rhodos og gjett hvem som ikke har sovet enda? Meg. Jeg ligger i sengen og prøver egentlig å finne ut hva jeg skal gjøre med det.  Flyturen gikk utrolig fint om man ser bort i fra den siste halv timen da det var ganske kaldt. Jeg angret også sekundet jeg byttet setebetet fra vinduet til ytterste, men familien fikk i alle fall sitte sammen. Det er ikke nett her jeg bor og jeg klarer heller ikke å dele mobilnettet. Kjedelig å ikke kunne blogge på kveldene eller morningene… 

 

Da jeg landet på flyplassen ble jeg hentet av 3 av dem jeg skal jobbe med. De hadde kjørt scooter dit så jeg tok taxi til hotellet. Det virker som scootere er veldig populært her nede så kanskje jeg skal skaffe meg en selv. Jeg har jo kjørt scooter i 4 år og det er jo så utrolig deilig i varmen.

 

Nå bor jeg på et hotell rett ved barstreet sammen med mange av de jeg skal jobbe med. Jeg skulle kanskje prøvd å sovet litt i stedet for å blogge nå, men jeg har prøvd. Virkelig prøvd. På den korte tiden jeg har vært her har jeg fått rundt 10 myggstikk. Kombiner kløing med at man er overtrøtt og du får en veldig dårlig match.  

Nå merker jeg det ble mye klaging, men det skyldes nok at jeg ikke har sovet noe i natt. Jeg vurderer å stå opp av sengen og finne en internettcafè for å poste innlegget til dere, men jeg er redd jeg ikke vil finne veien tilbake til hotellet etterpå. Jeg regner med jeg er en av de få som faktisk er våken nå så jeg finnner nok heller ingen til å vise meg. 

 

Dag 1 kort oppsumert: Jeg har ikke sett noe av Rhodos fordi det var mørkt da jeg kom, jeg har møtt 3 jeg skal jobbe med og de var kjempe hyggelige, har ikke fått sovet, 10 myggstikk og null internett.

En ting som er bra det er at det kan bare gå oppover! Jeg smiler litt når jeg skriver fordi jeg syter sånn. Sånn på ekte så har jeg det egentlig ganske greit. Jeg har tross alt fått eget hotellrom med sminkebord, det er 30 grader og jeg kan være her nede i hele 2 måneder om jeg vil. Livet er flott! 

Halv time etter jeg la fra meg macen sovnet jeg og våknet nå. Klokken er 12 så jeg tenkte bare å oppdatere dere før jeg drar nedover til stranden<3 Jeg har nettopp hatt snakket med sjefen min og funnet ut hva jeg skal gjøre her nede. Dette høres utrolig gøy ut! Noen av problemene mine er også løst allerede. Jeg har kjøpt myggspray, krem for kløe og jeg har fått internettpassordet :D:D Jeg har også møtt mange fler jeg skal jobbe med og alle virker så herlige! 

 

2 kommentarer
    1. Tror du det ville blitt litt vel kjedelig å reise til Rhodos alene? Alle vennene mine har lagt planer for sommeren, og jeg har helt sykt lyst til å reise ned!! Er så spontan av meg at jeg hørtes ut som tidenes Viggo venneløs nå :))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg