Bilder fra Rhodos

Hei alle sammen. I dag har jeg bare kost meg, vært i solen og hengt mye med Petter. Han har vist meg rundt på øyen og vi har kjørt scooter rundt om kring i sentrum. Petter kom for en uke siden så han kjenner allerede øyen ganske så godt. Jeg skulle fikse meg scooter tidligere i dag, men det var så klart tomt der vi leier. Jeg får dra tilbake om noen dager så forhåpentligvis fins det noen ledige da. 

 

Det er så deilig å være i varmen igjen. Jeg var ikke klar over hvor mange ungdommer det var her nede, men vi er over alt haha. Vi har bare sett en del av Rhodos i dag, men det er fortsatt masse å utforske. Jeg vet ikke va jeg så fort meg, men jeg trodde ikke Rhodos var så stort. Jeg så fort meg en liten by med noen få butikker, men byen er faktisk ganske stor. Jeg har allerede gjort meg et godt inntrykk av øyen og jeg gleder meg til tiden framover. Vi som jobber på Grabbarne bor alle sammen på samme hotell så det vil nok gjøre oppholdet ekstra gøy.  


Vi kjørte scooter opp på fjellet og der fant vi en ensom geit og en høne. Petter var veldig glad da han så høna og prøvde å gjøre alt fordi han ville klappe den. Det klarte han dessverre ikke, men geiten fikk holde for i dag. Nå sitter jeg i lobbyen og skal opp å dusje etter jeg har publisert dette innlegget. I kveld er det første festen for meg i alle fall og jeg gleder meg enormt. Jeg får møte alle jeg skal jobbe med og sjekke ut utelivet. Er det så gøy som alle skal ha det til? Jeg forteller dere i morgen. 

4 kommentarer

Siste innlegg