Hvordan var utelivet?Hei alle sammen! Nå sitter jeg i lobbyen på hotellet. Vi har nettopp hatt møte og nå fant jeg litt tid til å oppdatere dere. Jeg hadde planer om å poste et innlegg i dag tidlig, men ingenting var ferdigskrevet og jeg har jobbet siden jeg våknet. Senere i dag skal jeg møte litt familiemedlemmer som er her nede før jeg tar turen ut igjen. 

Første festen min gikk over all forventning. Det var en utrolig gøy kveld og så koselig å møte flere av dere ute. Vi hadde event på Grabbarne så det var utrolig masse folk der i går. Det var free bar på alle, så dere kan tenke dere hvor fort festen tok av haha. Det er så gøy at alle klubbene ligger tett i tett. Det var nesten like mye festing i bargaten som det var inne på klubben. Det ble en sen kveld og jeg sov maks 2 timer før vi skulle ha møte klokken 10 i dag tidlig. Det beste med å feste i varmen er at jeg aldri blir dårlig. Formen er utrolig fin i dag, men jeg merker jeg begynner å bli ganske trøtt nå. 

Nå må jeg legge fra meg macen og begynne å stelle meg. Jeg skal dra å møte tante og familien for å spise om under en time, så jeg begynner egentlig å få litt dårlig tid. Etter jeg har vært med dem går turen til Grabbarne igjen for et nytt event. Det blir nok ikke en lang kveld i dag, med tanke på kvelden i går. Jeg tror jeg trenger litt mer søvn i natt, eller jeg vet jeg trenger det. Jeg skal også få spilt inn en vlogg i løpet av uken, så får dere et nærmere innblikk på hvordan dagene mine ser ut her nede. 

Vi blogges mer i morgen<3 

3 kommentarer

Siste innlegg