Hun hadde rett

God morgen alle sammen. Gjett hvem som nettopp våknet og forsov seg til møte? Jo det var nok meg. Jeg sitter nå i lobbyen å irriterer meg over at jeg begynner å bli syk. Sara fortalte meg at alle blir syk her nede og at det bare  var et spørsmål om tid. Hun hadde rett. Jeg trodde bare jeg hadde litt mer flaks, men det er bare dag 2 og formen min begynner allerede å falle. Det er bare halsen som verker så jeg håper den ikke blir verre. De sier det er på grunn av at vi kjører rundt på scooter dagen lang, og derfor blir det stor forskjell på temperaturen fra vi kjører til vi står i ro. Jeg håper formen ikke blir verre i alle fall. 

 

Dere husker vell jeg sa jeg skulle ta det rolig i går? Slik ble dert altså ikke. Haha hvem prøver jeg å lure? Jeg må jo i alle fall få med meg alle 3 eventene som vi har før jeg sier jeg skal ta det rolig. Det var utrolig gøy med bar hopping og nå er det heldigvis en dag pause før det er nytt event. På fredag er det ladies night og da skal vi ha både mannlige og jentestrippere på klubben. 

 

I går dro jeg til gamlebyen med tante og familien + et vennepar av dem, og venninner til søskenbarnet mitt. Det er så fint der og jeg er så glad jeg skal være her nede lenge. Jeg føler meg heldig! Vi spiste middag sammen og gikk litt i butikker. Det er superkoselig å møte familie her nede, spesielt når jeg ikke ser dem så ofte. Vi skal nok møtes flere ganger da de ikke bort så alt for langt unna her jeg bor. Jeg fikk litt sjokk da jeg skulle hjem i går. Først stresset jeg med at Petter måtte hente meg på scooter, men han er jo umulig å få tak i her nede. Jeg ventet en stund, men når klokken nesten var halv 10 en halvtime etter jeg skulle startet på jobb (fan….) bestemte jeg meg for å gå. Alle her nede er virkelig blitt late etter vi fikk scooter! Det tok maks 10 minutter og det var så godt å gå. Jeg føler jeg legger merke til mer når jeg går enn når jeg kjører. Når vi først snakker om scooter så kom jeg på at jeg er nødt å fikse meg en selv. Kanskje de har fått inn noen ledige nå? Skal dra å sjekke. 


                         Nå skal jeg opp på rommet og ta meg en dusj og finne noe å spise til frokost, vi blogges <3

2 kommentarer
    1. Åå hvilke butikker er det du har tatt bilder fra?😍 Rhodos ser så fint ut, drar dit i morgen selv, gleder meg så mye!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg