Siden sist

Hei fine lesere. Nå er det to dager siden sist dere hørte fra meg. I alle fall her på bloggen. Jeg tok meg en liten ukes pause fra skrivingen og det har vært deilig. Det har skjedd noe hver eneste dag siden jeg kom ned hit og jeg har prøvd å fått vært med på mest mulig. Nå føler jeg at jeg har kommet meg på plass og vil da klare å finne tid til å oppdatere dere. Jeg ville nok klart å finne tid til å skrive siden jeg kom, men jeg har rett så slett prioritert litt andre ting nå i starten av oppholdet. Nå starter jeg opp igjen i alle fall! 

 

Hva har jeg gjort? 

På mandag fikk jeg som sagt besøk av mitt søskenbarn og hennes venninne. Vi hadde en veldig fin dag og vi gjorde noe fra de kom til de dro. Vi kjørte opp til “knullebenken” som den kalles, vi tok bilder,  shoppet, spiste mat og dro en liten tur på barstreet. Jeg hadde det i alle fall veldig gøy og det tror jeg nok de også hadde! På kvelden dro jeg ut (som hver dag haha…) og det ble en ganske sen kveld og jeg sov veldig dårlig den natten. En av grunnene var at jeg fortsatt ikke har kjøpt meg vifte for å ha på rommet så det er derfor varmere på rommet mitt enn det er ute på natten… I dag er jeg nødt å dra å kjøpe en.

I går da jeg våknet dro jeg å la meg på stranden i noen timer. Det var faktisk første gang jeg var på stranden siden jeg kom, veldig uvanlig til å være meg som elsker stranden. Det var så deilig å høre på musikk, bade og sole seg. Jeg har ikke stresset med soling og bading siden jeg vet jeg har mange dager på å gjøre det.

 

Etter noen timer dro jeg og Bettina å spiste middag. Det var så deilig med litt jentetid og at vi dro litt utenfor byen. Det var da vi satt å spiste at vi innså vi var nødt til å ta tak i livene våre haha… Derfor dro vi rett hjem etter vi hadde spist ferdig å dusjet, sminket oss og dro ut å tok masse bilder. Vi tok nesten 400 bilder og det ble så mange kule! Jeg gleder meg til å vise dere dem. Nå har vi planlagt å ta bilder minst 2 ganger i uken og oppdatere blogg minst 1 gang om dagen. Det vet jeg at jeg skal klare!  

Hvordan har jeg det? 

Jeg har det utrolig bra for tiden. Jeg trives veldig og er glad jeg dro ned hit. Nå skjønner jeg utrolig godt hvorfor de fleste kommer tilbake å jobber år etter år. Jeg har blitt kjent med utrolig mange kule mennesker og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med dem. Det er over 30 grader hver eneste dag og det er ikke noe tvil om at humøret er bedre i varmen. Vi spiser også på restaurant hver dag og det er lite som er bedre enn å få servert mat. Jeg har det i alle fall veldig bra og det føles ikke ut som en jobb, men en eviglang ferie. 

Hva gjør jeg nå?

Akkurat nå sitter jeg i sengen min og skal snart spise litt lunsj. Jeg var på butikken i stad å kjøpte knekkebrød, ost og sjokkomelk så det er det jeg skal kose meg med. Klokken er halv 2 og jeg har ikke fått gjort noe spesielt i dag. Jeg sov til klokken 12, men det var også veldig nødvendig. Det er ikke alltid jeg “rekker” å sove så lenge her nede. Vi legger oss ofte sent å prøver å komme oss opp i normal tid. Det verste jeg vet er å sove bort dagene, uansett om jeg er på ferie eller er hjemme. 

2 kommentarer

Siste innlegg