Er han interessert?

Vi har vell alle vært interessert i noen før og vi har vell alle vært usikker på om personen har vært interessert tilbake. sant? 

Du tror kanskje ikke han vil ha deg og han tror kanskje ikke du vil ha han. Livet er alt for kort til å ikke vise eller fortelle hva du føler. Hva så om han kanskje ikke føler det samme? Verdt et forsøk er det uansett. Det er så mange som hinter, later som og over tenker. Du skulle vell ønske du du var bedre på å bedømme om noen var tiltrukket til deg eller ikke? Da ville du kanskje tort å fortelle hva du følte. Du ville så klart aldri fortalt han det om det ikke var gjensidig? Eller? 

Om det er en ting jeg har lært så er det at man kommer ingen vei ved å tie. Vi jenter vil kanskje oftes at gutten skal ta det første steget, men hvorfor? Det er like mye din oppgave som hans. Jeg føler at jenter kan kanskje være flinkere til å vise følelser enn hva gutter er, men det gjelder så klart ikke alle. Er han uinteressert eller bare sjenert? Tørr å ta en sjanse. Du sier du ikke vil kaste bort tiden din, men det er akkurat det du gjør nå. Du venter og du tenker. Denne tiden kunne blitt brukt på noen andre eller på å vite at følelsene kanskje var gjensidig. Det er viktig å tørre å ta det første steget når man er forelsket.

13 kommentarer

Siste innlegg