UKENS SPØRSMÅL – RHODOS

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545; min-height: 14.0px}

Hvor lenge skal du være der? 

Det er et spørsmål jeg ikke kan svare på. Jeg kan være her til September om jeg vil, men om jeg orker er et annet spørsmål. Planen er å komme hjem til Oslo før siste helgen i August når Findings er, men så har jeg også lyst å være her de to første ukene i September… Det blir fort dyrt om jeg skal hjem til Findings og så tilbake hit igjen, så det tviler jeg på at jeg gjør. Jeg får egentlig bare ta det som det kommer! 

Hva jobber du som og hvor jobber du? 
Jeg jobber på Grabbarne Grus og jobber med litt forskjellig. Jeg selger billetter til events, promoterer, står i baren og mingler. Vet ikke med dere, men dette er en beste sommerjobben jeg har hatt.

Får du godt betalt? 

Jeg får godt betalt om man regner på hvor “lite” jeg jobber. Jeg kunne nok tjent mer penger på en annen jobb, men da måtte jeg jo også jobbe 3-4 ganger så mye som jeg gjør nå.  Jeg er veldig fornøyd med lønnen, men hvor mye jeg tjener er nok hemmelig. Jeg kan si en ting og det er at jeg klarer meg godt! Jeg kan også jobbe mer og tjene dobbelt så mye som jeg gjør. Jeg har vært litt lat til nå om jeg skal være ærlig, men framover skal jeg jobbe mer og da kan jeg spar opp en del. 

Hvorfor gjør jeg det?

Det var så mange som var negative til Rhodos og det var heller ikke mange fra årets sesong som ville dra. Det har vært reportere jeg har snakket med og det har vært venner som har ledd når jeg har fortalt hva jeg skulle gjøre. Jeg har vært på 1 partytur før denne og jeg føler meg langt fra ferdig. Jeg har hørt og sett fler gjøre det samme som jeg gjør nå og det hørtes jo så gøy ut! Jeg ser fram til tiden framover og jeg er veldig glad jeg bestemte med for å bruke sommeren her. Så klart er ikke dette en sommerjobb jeg ser for meg å ha vært år. Kanskje om jeg trives? Jeg skal ikke si noe for fort. Jeg ser i alle fall på dette som en av de beste sommerjobbene jeg har hatt. Så ja, Hvorfor jeg gjør det har jeg ikke et enkelt svar på, for det er så utrolig mange grunner til at jeg valgte å gjøre dette. 

Drikker du hver eneste dag? 

Nei jeg drikker eller fester ikke hver eneste dag, selv om jeg jobber på en bar. Jeg kan dra ut uten å drikke og jeg velger lett en filmkveld ovenfor barstreet. Det blir så klart oftere at man drar ut enn at man holder seg på hotellet, men det er bare gøy. Det er veldig sosialt og gøy å feste med alle her nede. 

 

Har du blitt kjent med noen? 

Ja mange. Den eneste jeg kjente når jeg kom var jo Petter så det er klart jeg har fått meg mange nye venner allerede. Jeg blir lett kjent med mennesker og alle her nede er veldig åpne og utadvendt. Det føles ut som jeg har vært her mye lengre enn jeg har, for jeg har allerede rukket å knytte sterke bånd til fler.

 

5 kommentarer

Siste innlegg