Jeg hater menn som

Hei alle sammen! Nå ligger jeg nydusjet i sengen og hører på musikk. Det er nok ikke vits å nevne for dere at jeg er sliten lengre for det forteller jeg dere hver dag. Jeg og Malin var hjemme halv 7 i dag tidlig og sov til klokken halv 2, så jeg har egentlig kun meg selv å takke. Da jeg våknet dro jeg å møtte Bettina og noen venninner av henne for å spise lunsj, etter det har jeg hengt med crewet og for en time siden var jeg og Petter på stranden og kjørte ring. En ring som spinner rundt og rundt etter en båt. Det var så gøy! Skal kjøpe bildene neste gang vi gjør det så får dere se. Gjett hvem som også har fikset seg scooter? MEG! Jeg tok meg selv i å kjøre scooteren når jeg kun skulle et par hundre meter ned i gaten tidligere i dag…Wops! Jeg får prøve å ikke bruke den hele tiden. 

 

Jeg tenkte å ta opp et tema som jeg egentlig begynner å bli litt lei av, men som jeg også føler aldri blir noe bedre. Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har blitt befølt her nede. Befølt mot min vilje. Det har kommet menn (godt voksne menn) og kysset meg bakfra på halsen. Det har vært menn som har befølt meg fra topp til tå. Det har vært menn som har dratt i meg for så å ta tak i rompa mi. En mann som jobber her nede nekter til og med å gjøre en tjeneste uten at jeg må kysse han på kinnet. Altså hva faen? Nei takk. Det største problemet er ikke turistene som er stupfulle i bargaten, men ekle gamle menn som ikke eier skam. 

 

I går da jeg og Malin skulle gå hjem fra byen, gikk vi en liten omvei så vi kunne dra å kjøpe noe å spise. Vi gikk langs veien da jeg plutselig kjente noen skvise puppen min hardt. Da var det en gammel mann som kjørte forbi på scooter og i fart tok han tak i puppen min, klemte den hardt og blinket jævlig usexy til oss. Åh! Dere skulle bare vist hvor mye det boblet inni meg. Jeg blir så sur og hadde han stoppet opp hadde jeg smekket til han. Hvor fan er respekten? 

 

Jeg vet det ikke bare er meg som irriterer meg over dette. Jeg vet også at det skjer med mange jenter her nede. Jeg skulle også ønske de kunne forstå hatet vårt mot dem da de tenker på å prøve seg. Du er 60 år og jeg er 20 år. Du har godt voksne barn og jeg var ikke født da ditt første barn ble født. Jeg kjenner ikke deg og da vil jeg absolutt ikke ha din kropp tett inntil min – gå bort.  Jeg er så lei av å møte på dere, men jeg kommer nok fortsatt til å møte dere ofte. Dere er faen meg over alt. En ting er sikkert! Før jeg drar hjem skal hver og en av dere som prøver dere få klar beskjed fra meg, om at dere kan holde dere til helvette borte fra meg og min kropp. 

Jeg hater menn som faen ikke klarer å oppføre seg rundt kvinner. 

    1. Det er så respektløst og ubehagelig når mennesker oppfører seg sånn! Ikke greit i det hele tatt. Opplevde nettopp noe lignende her i Norge. En utenlandsk gutt/mann på bussen forsøkte å ta armen rundt meg flere ganger og kløp meg i rumpen når jeg var på vei ut av bussen. Man føler seg så liten og verdiløs når menn behandler deg på den måten. Blir helt satt ut av at en voksen mann på scooter tar tak i puppen din i forbifarten!

    2. Halla søta jeg kune når du kommer hjem vill du være med meg på en date da? Du er så vakker og pen jeg får nesten ikke sakt det! Hilsen g22

    3. Ikke helt uvanlig det du beskriver da? er snakk om TYRIKA, som da er et muslimsk land hvor kvinner ikke har samme rettigheter som i norge til tross for at de er med i EU… tyrkia har jo store problemer med voldtekt og æresdrap på kvinner i likehet med alle andre land som praktiserer islam….da er det ikke så sjokkerende at du blir befølt av fremmede gamle menn hvis du tenker deg om.,… er jo bare å droppe harry turen til rhodos neste år da 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg