Jordskjelv og forkjølelse

Hei alle sammen! Hvordan har dere det? Jeg beklager for null oppdatering i går, men jeg var veldig sliten og sov ganske lenge. Da jeg først våknet begynte vi å spille beerpong. Det ble altså drinker til frokost haha – Only in Rhodos! Vi spilte et par runder før vi dro å spiste middag. På kvelden dro jeg ut igjen og det var veldig gøy som vanlig, selv om jeg tok tidlig kveld. Det var altså en veldig travel og morsom dag så jeg tok meg ikke tid til å dra hjem å sette meg forran macen. Slik blir det noen dager her nede, men det har dere forståelse for håper jeg. Jeg begynner også å bli syk og jeg hater det. Jeg har vell vært litt småforkjølet siden jeg kom, men i natt var det virkelig ille. Jeg våknet hver time av hosteanfall og klarte ikke ligge ned i sengen. Nesen min var også helt tett så det gjorde ikke saken noe bedre. 

 

I dag har jeg hatt en veldig rolig dag. Jeg og Bettina dro til et bassengområde som ligger kun 5 minutter fra hotellet vårt. Vi har spist litt mat, solet oss, sovet litt og bablet shit. Det har vært veldig deilig med en dag med avslappning, spesielt etter formen i natt. 

 

Jeg har det i alle fall fortsatt veldig fint i Rhodos. Jeg hadde ikke strøm på mobilen min i går, men da jeg skrudde den på i dag tidlig tikket det inn med meldinger på face, snap og instagram. Det var da jeg faktisk innså at det hadde vært jordskjelv i natt. Hvordan kunne jeg oversett det? Jeg er litt glad jeg ikke merket det for da hadde jeg nok vært mer redd enn hva jeg er nå. Jeg er i alle fall veldig glad det gikk bra med alle mine her nede, men det har fortsatt vært en litt tung dag. Jeg sender varme klemmer tanker går ut til alle pårørende. I Tyrkia er 70 mennesker skadd. Det er helt forferdelig! 


 

Siste innlegg