Jeg har ikke et hjem

Hei alle sammen. Hvordan har dere det? Jeg har det fortsatt utrolig bra i Rhodos, men det ser dere kanskje. Jeg prøver å være flink til å oppdatere dere på instastory, spesielt her nede når jeg ikke er så flink å oppdatere bloggen like ofte. Det er gøy at fortsatt så mange av dere følger med, til tross for at jeg ikke har gitt 100% den siste tiden. Jeg har en liten gladnyhet til dere! Jeg har nå virkelig gått inn for å feste mindre her nede. Jeg kommer så klart til å ta meg en fest av og til og fortsatt henge i bargaten, men jeg vil bare prøve å komme inn i bedre rutiner. Det har vært mye festing de siste 3 ukene og det merkes virkelig på kroppen. Jeg går på antibiotika nå og har vell kjørt kroppen litt for langt. Det har vært lite søvn og lange kvelder. Jeg føler meg mye bedre etter bare to dager på kur og null alkohol, så forhåpentligvis er jeg snart helt frisk igjen. Mindre festing betyr veldig mye mer fokus på andre ting. Jeg skal bli flinkere til å oppdatere dere, ta bilder og gjøre ting som får meg til å føle meg bra. Vet dere hva jeg og Malin gjorde i natt klokken 3? Vi hadde kommet hjem til hotellet, men hadde fortsatt masse energi. Vi kledde derfor på oss treningsklær og jogget i en halvtime. Det var overraskende utrolig deilig, så kanskje treningen blir å skje på natten framover? Det er i alle fall mye kaldere da. (Og vi lurer fortsatt på hvorfor vi ikke blir frisk haha) Jeg føler meg alltid bedre når jeg trener og er aktiv, så jeg vil derfor fortsette med det her nede også. Selvbilde og kroppen har veldig godt av det. Jeg vil ikke kalle dette en ferie lengre, for jeg skal være her så lenge. Så klart er det en liten ferie siden jobben ikke er så kjedelig, men jeg bare tenker på at det er snakk om så lang tid. Jeg føler av og til at jeg har flyttet hit, for jeg sa jo faktisk opp boplassen min da jeg reiste hit. 


Det er en ting jeg ikke har fortalt dere. Jeg har kanskje vært litt flau over det? Jeg har følt meg litt alene, selv om jeg vet det er mange i samme situasjon. Jeg sitter i samme situasjon som mange andre på min alder, spesielt nå på denne tiden av året. For sannheten er at jeg ikke har et hjem lengre. Jeg har selvfølgelig alltid et hjem hjemme hos mamma og pappa, men det er ikke et alternativ nå. Jeg hadde elsket å bo hjemme med mamma pappa. Bodd gratis, fått masse god mat, bil og kjærlighet ikke minst – det er ikke det. Jeg vil bo i Oslo og trives alt for godt i storbyen. Jeg vil fortsette å bo i Oslo, men akkurat nå vet jeg ikke hvor. Jeg vet ikke hvem jeg skal flytte med eller hvor jeg skal flytte. Jeg tenkte en periode å finne meg en hybel helt alene, men prisene på en hybel i Oslo er gange høy og hadde det vært verdt det? Jeg er dessuten litt husredd og tørr sjeldent å være hjemme alene. Jeg vil heller spare penger og flytte til utlandet så fort som mulig for jeg begynner å bli rastløs. Jeg elsker jo å være sosial og ha mennesker rundt meg, så hvorfor flytte alene? 

Om noen av dere kjenner eller vet om noen som leier ut i Oslo, let me know! Noen av dere lurer kanskje på om jeg ikke har venner jeg kan bo med i Oslo og det har jeg absolutt, men nå har det seg sånn at de fleste har bodd der en stund og er fortsatt bundet til sitt. Jeg er åpen for det meste! De eneste kravene jeg har er at du/dere er snille, ikke fester hver dag, renslig og helst innenfor ring 1. Ikke la paradisestemplet lure dere! Jeg er en rolig jente på 20 år som elsker å spise taco og se film en lørdagskveld, i stedet for å feste. Jeg er åpen for å bli kjent med nye mennesker og om leiligheten er på Frogner eller Brugata, spiller ingen rolle for meg! Håper noen av dere kan hjelpe meg <3

7 kommentarer
  1. Det er mange på finn ute til msnge fine priser, helt ned til 5000 kr i måneden 🙂 Værd og gå og se ♡♡

  2. Jeg vil også anbefale en titt på Finn! Mange kollektiv-annonser der, så forhåpentlig vis finner du noe som passer 🙂 Lykke til med letingen!

  3. Ikke noe å være flau av:) ordner seg nok med hjem til deg skal du se .Skulle ønske jeg kunne hjelpet deg
   Er litt på tanken selv å flytte til Oslo får en stund.. Men de er Ting som holder meg igjen her hjemme i Stavanger..
   Gøy å lese bloggen din u the best 😀

  4. Har du noen tips til shopping på Rhodos? Og gode restauranter?😁 skal dit selv senere i sommer og hadde vært greit med noen tips

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg