Dere ødelegger for andre.

Hei alle sammen. Nå er klokken 4 i Rhodos og jeg kom nesten nettopp på hotellrommet og ligger nå i sengen. Jeg våknet tidlig i dag og har vært ute i solen til nå. I går var jeg en liten tur ute på Grabbarne, men valgte å dra tidlig hjem. For de som kjenner meg så vet dere at jeg trenger pause snart. Min kropp og sjel klarer ikke av 2 måneder med festing og jeg klarer sjeldent også å si nei til en fest. Jeg skal være med på alt, alltid. Det er blitt mindre festing de siste dagene, men lange dager er det selv om. Jeg merker nå hvor deilig det er å sitte alene på rommet og blogge. Det er sol ute og jeg skulle vell egentlig gjerne solet meg nå, men det kan jeg gjøre en annen dag. I dag trengte jeg en liten stund for meg selv på rommet med musikk. Jeg har fortsatt mange dager med sol igjen og dessuten forsvinner fargen så fort man kommer hjem til Norge igjen.

Nå skal jeg være helt ærlig med dere. Jeg tenkte først å ikke skrive noe om det, men forhåpentligvis vil dere forstå meg. Jeg begynner å bli så utrolig lei av mange av turistene. Jeg blir hver eneste dag tafset på, dregd i armene og tatt snikbilder av. Jeg vil ikke framstille det som at jeg er tidenes kjendis her nede og at jeg aldri får være i fred. Jeg snakker bare om hvordan jeg føler det er på bargaten. Det er mest norske her og mange av dem jeg møter ute er fulle, veldig fulle. Det er vell da de fleste har mest guts til å komme fram? Og kanskje gjøre seg litt ekstra til for kompisene som står å “heier” ved siden av.  I går ble jeg tatt snikbilde på og personen jeg hadde en samtale med endte opp med å gå der i fra, for alle synes faktisk ikke noe om å bli tatt bilde av folk de ikke kjenner og det er det heller ikke. Jeg gikk bort til personen og sa hyggelig i fra at jeg skulle gjerne ønsket han spurte først. Jeg har kanskje sagt 2 ganger nei om å være på et bilde siden jeg kom hit og det har vært på grunn av enkelte situasjoner der jeg faktisk har vært opptatt med noe. Jeg synes det er dumt at det er noen som skal ødelegge. Dere som ikke kan oppføre dere ødelegger for dem som faktisk klarer å oppføre seg. Det er noen som alltid skal tøffe seg for gjengen de er med, med å nesten tvinge på seg et kyss, en hand på rompa eller bare å være frekk. På tiden jeg har vært her nede har jeg også møtt utrolig mange snille og kule turister. Det har kommet opp mennesker for å ta bilde og etter en liten samtale har vi endt opp med å henge litt vær dag til dem dro hjem. Jeg sier sjeldent nei til en samtale, men kommer dere opp til meg grabber tak i rompa mi og prøver å kysse meg – kommer jeg til å si i ifra. Det var også noen i går som absolutt skulle ha et kyss og da jeg sa nei fikk jeg spørsmålet om jeg hadde kjæreste. Da jeg svarte at jeg var singel kunne du ikke forstå hvorfor jeg ikke bare kunne kysse dem? Altså trenger man kjæreste for å få lov til å si nei til et kyss? Det synes jeg absolutt ikke.

 

Dette innlegget var ikke ment som et klageinnlegg, men det ble nok det likevel. Jeg begynner bare å bli sliten og lei. Jeg har mindre energi nå om dagene en hva jeg hadde da jeg først kom hit, så det skal ikke så mye shit til for at jeg går lei. Jeg dro i alle fall tidlig hjem i går, men i dag er det event på Grabbarne og Tix skal spille – derfor skal vi feste igjen i dag. Jeg får se hvor lenge jeg klarer meg ute i dag, men jeg føler med i alle fall mye bedre i dag enn i går. Jeg håper dere fortsatt vil komme bort for en prat og ikke blir alt for skremt av dette innlegget. Det er heldigvis mest snille og gode mennesker jeg møter her nede, det er bare dumt den lille delen skal ødelegge. 

 

Tusen takk til alle dere som trykker dere inn på bloggen min hver eneste dag. Dere skal vite at jeg setter utrolig stor pris på dere alle og jeg lover at denne ferien er snart over. Snart er jeg tilbake til Norge igjen og tilbake til gamle rutiner. Dere er virkelig best! <3 Jeg skulle ønske jeg kunne møte dere alle sammen og spesielt dere som skriver til meg på sosiale medier. Det betyr mye at dere føler dere kan åpne dere for meg. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å gi like mye, om ikke mer tilbake. Vi blogges!  


3 kommentarer
  1. Skjønner hvordan du har det. Hittil har jeg fiket til 3 stykker og kastet drinken min i ansiktet på 6 stykker, siden jeg ikke aksepterer at de tar seg til rette på den måten. Kjenner jeg blir sinna av å tenke på det..
   Håper du klarer å kose deg selv om:)

  2. Jeg synes du er tøff som fortsatt er igjen i Rhodos.. synes også dette inlegget traff veldig! Dere fra Paradise hotel er også mennesker! Som alle oss andre synes dere fortjener mer respekt i barstreet 🙂 hilsen steffen fra blåbærshots hils Rebecca så ses vi plutselig 😉

  3. Skjønner deg! Var i Rhodos for et par uker siden, da møtte jeg både deg og Rebecca og begynte å snakke med dere 🙂 dere var såå hyggelige!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg