Sannheten bak brunfargen

//Annonse 

Hei alle sammen! Jeg har fått mange spørsmål den siste tiden om hvordan jeg har klart å bli så brun. Jeg har alltid fått farge fort, men denne gangen har jeg merket forskjell på huden min. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har sovet mye når jeg har vært her nede. Det har vært dager (mange dager) hvor jeg har sovet helt til klokken 4 på dagen og jeg går derfor glipp av utrolig mye soling. Dette produktet jeg skal vise dere bidrar til normal hudpigmentering, så selv om man ikke skal på ferie eller skal være så mye i solen kan man bruke TANCARE for å få en gylden farge. Jeg startet å ta pillene 2 uker før jeg reiste ned hit og fortsatte med å ta én tablett hver dag siden. Det er lite som får meg til å føle meg mer fresh enn en fin brunfarge. Jeg synes fargen man får ute i solen er så mye finere enn hva man får av selvbruning og spraytan. I år har jeg virkelig gått inn for å ta vare på huden min. Jeg har brukt solkrem og tatt én kapsel av TANCARE hver dag, så i år skal ikke fargen få forsvinne like lett. 

Flere av dere har kanskje allerede hørt om dette produktet før, men det er ikke uten grunn. Jeg fikk produktet sponset, men kommer absolutt til å bestille flere pakker framover. Jeg har fått en så utrolig fin og dyp brunfarge denne sommeren. Det er en og en halv måned siden jeg startet på produktet og jeg merker allerede store resultater. Jeg ble mye raskere brun, jeg har ikke blitt solbrent og brunfargen jeg har fått er mye dypere og jevnere. Jeg har slitt litt med at jeg alltid har blitt brunere på kroppen enn i ansiktet, men denne gangen har jeg fått masse farge i ansiktet også. Det er så deilig å slippe å sminke seg her nede og jeg våkner opp klar til å gå ut døren hver morgen.

Tancare gir deg deg de rette næringsstoffene for en naturlig glød og brunfarge, etter kun én tablett hver dag. Jeg har brettet liggende på nattbordet, så det første jeg gjør når jeg står opp om morgenen er å ta en kapsel. For å oppnå best mulig resultat er det viktig at du fortsetter hver dag, både under og etter ferien.  

  Hvordan du bruker produktet  

Ta én tablett daglig minimum en uke før du skal ut i solen, helst litt lengre i forveien. Da er huden din optimal til soleksponeringen. Fortsett med 1 dose daglig når du er på ferie og pass på å få i deg en tablett om dagen også etter soletiden er over, og brunfargen på plass. Tancare hjelper deg med å bevare den dype brunfargen så lenge som overhode mulig. Det er så kjedelig å miste fargen en uke etter man kommer hjem fra ferie, er dere ikke enig?

 

 Via den unike tilbudslinken jeg har fått får dere 40% rabatt på første leveranse. Husk å bestille før det er tomt. Link til produktet finner du HER ♥

2 kommentarer
    1. Kjøpte tancare men så ikke ut som det er anbefalt for røykere, så tør ikke spise av dem😳

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg