Mine luksusproblemer om dagene

Hei flotte lesere<3 I dag har jeg for å være ærlig kastet bort hele dagen på ingenting. Det har vært litt deilig, men i morgen er jeg klar for å ha planer fra morgen til kveld. Jeg sto opp ganske sent og våknet svett og mer trøtt enn hva jeg var da jeg la meg. Det er slik det blir når man sover for lenge. Jeg hater dager som bare starter dårlig uten grunn. For hvilken grunn har jeg egentlig til å ikke være glad? Jeg er omringet av fantastiske mennesker på ferie i et varmt land. Uansett hvor mange grunner man har til å smile og være lykkelig, vil det alltid komme dager der man ikke føler seg på topp. Da jeg våknet dro jeg innom et vaskeri å leverte inn en stor pose meg klær til vask. Det var veldig nødvendig, for jeg har nå kun 1 truse som er ren og null sokker rene. Jeg gikk hjem å la meg i sengen en liten stund etterpå før jeg dro å møtte noen venner for å spise middag. I dag føles det ut som det eneste som kan løse noen av problemene mine er å reise hjem. Det er langt ifra sannheten, for det er bare små justeringer som skal til for å ordne opp i mye.  I dag er en dag jeg har lyst til å ligge i sengen helt til jeg legger meg igjen. Jeg vil helst ikke møte noen og jeg vil absolutt ikke feste.. Jeg begynner å få litt mer energi i kroppen, men jeg håper dagen blir bedre snart. Klokken er allerede halv 8, men det føles ut som klokken bare er 4. Jeg begynte å skrive ned noen punkter som kanskje ville vært gøy for dere å lese. Jeg kaller dem luksusproblemer, for disse punktene ville jeg selv død for for 2 måneder siden. Punktene under er ting jeg er lei av nå, men som jeg kommer til å savne en uke etter jeg kommer hjem igjen. 

 

Alt for varmt. Jeg elsker jo egentlig at det er varmt og det er lite jeg hater mer enn kulden. Jeg er bare lei av å svette bort når jeg sover, miste energien etter 1 time i solen eller at sminken jeg nettopp har brukt 1 time på renner av med en gang. 
Sover for mye. Jeg sover utrolig mye om dagene, spesielt den siste uken. I går dro jeg hjem fra byen halv 1 og jeg sov til klokken 3 i dag. Jeg hater å kaste bort dagene i sengen, men jeg sliter så utrolig med å klare å våkne. Jeg har heller ikke hatt mobil den siste tiden, så jeg kan ikke ha alarm for å våkne. Jeg sover til langt på dagen hver dag:( Jeg må skjerpe meg. Fargen blir jo borte før jeg kommer hjem. Kroppen og sjela er utslitt og jeg gleder meg så til å komme hjem! 

Lei av maten. Jeg trodde ikke jeg skulle bli lei av å spise ute hver eneste dag, men det er jeg. Jeg har lyst å sitte i sofaen med venner hjemme i Oslo, sette en film på skjermen og spise norsk taco.

Jeg er aldri alene. Jeg elsker jo å være sosial og er så glad jeg alltid har noen å være med her nede. Jeg begynner bare å bli utrolig trøtt på å være sosial 24/7. Til og med mitt natten når jeg ligger i dyp søvn kommer det mennesker løpene inn på rommet… Haha noen gang må jeg le og andre ganger vil jeg slenge dynen over hode og rope høyt. 
Jeg kan ikke bruke halvparten av klærne mine. Jeg savner å kunne kle på meg en genser og en bukse. Jeg har prøvd å tatt på meg bukse 2 ganger på byen her, men endt opp med å måtte dra hjem å skifte 30 minutter senere på grunn av at det er for varmt. 

 

Vi lever så utrolig godt her nede, likevel er vi eksperter på å klage. Vi glemmer fort hvor godt vi egentlig har det , vi klager og irriterer oss over småting som egentlig ikke har en stor betydning. Jeg vet at grunnen til at jeg begynner å klage på ting jeg egentlig ville hoppet av glede over før, er fordi jeg er lei. Jeg er lei av å være uten mobil å ikke kunne ringe venner eller familie når jeg vil. Jeg er lei av å aldri ha full energi. Jeg er lei av å late som jeg vil snakke med mennesker jeg ikke vil prate med, men mest av alt er jeg er lei av å være lei. Noen dager er verre enn andre og i dag er en dag jeg skulle ønske jeg allerede var i Sverige. Det er 6 dager til jeg sitter på flyet nå og dere vet nok like godt som meg, hvor mye jeg gleder meg. Jeg kommer nok aldri til å forstå hvorfor jeg ville hjem her i fra når jeg kommer tilbake til Oslo. Jeg kommer til å sitte som et stort spørsmålstegn om jeg leser dette igjen om 1 måned, det vet jeg med sikkert. 


5 kommentarer
  1. Hva skjer med skrivefeila? Tror du har skrevet noe om det før, men husker ikke hva det var. Dette er ikke noe hate eller noe bare lurer siden du er voksen og skriver feil som personer som går i 8. klasse unngår.
   Btw elsker bloggen din 🙂

  2. Anonym: Jeg brukte sikkert 7 timer på dette innlegget. Ikke fordi det var et vanskelig innlegg, men fordi jeg har null energi til å skrive. Jeg slørver veldig med innleggene og det beklager jeg:( Jeg lover å legge mer tid i innleggene når jeg kommer hjem til Norge<3

  3. Up&down alltid på jakt etter nye eventyr? Blir fort rastløs vil alltid oppleve noe nytt og spennende? Høye og lave perioder? 😀 forstår jeg deg rett? er selv på den måten 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg