Pipe and dinner with bae + ETTERBILDER

Hei alle sammen<3 I dag har jeg hatt en utrolig fin og avslappende dag. Jeg har hengt ved poolen med noen venner, spist masse god mat, fikset litt på utseende;) hehe og tilbringt tid med bae. I morgen skal jeg og Maria kjøre til de fineste strendene på øyen for å ta masse bilder. Stranden hvor de fleste turistene oppholder seg på kan ikke sammenlignes med dem som ligger gjemt rundt på øyen. Noen av de fineste strendene kan dere se på filmen jeg postet for en uke siden. (HER) Nå skal jeg snart begynne å sminke meg og gjøre meg klar for kvelden. I dag blir nok den siste ordentlige festen før jeg reiser hjem. På lørdager har de fleste som jobber her fri, så på fredager er dagene hvor vi fester mest. Det er ladies night på Grabbarne, som betyr strippere og syk stemning på klubben. I 2 tiden i natt skal vi på paradiso, som er en nattklubb som ligger 10 minutter unna bargaten. Der blir vi nok til langt på natt! Det er så fint der og kanskje klarer jeg å være der til soloppgangen som alle snakker om. Jeg drar alltid hjem lenge før den tid, men i dag skal jeg klare det. Tenk så fint! Nattklubben ligger ved stranden og de fleste som jeg har blitt kjent med her nede skal dit i kveld. Det kommer til å bli en fin avslutning. 

 

Jeg merker det begynner å bli mindre og mindre mennesker her nede. Det er fortsatt en del turister, men de kommer og går hele tiden. Alle som har jobbet her reiser hjem en etter en og man merker at sesongen begynner å ta slutt nå. Dette har vært en veldig veldig fin sommer og ikke minst lærerikt. 

 

Det var faktisk flere av dere som klarte å gjette riktig på hva jeg skulle gjøre. Hva jeg har gjort ser dere fort på bildene under hihi! Vi blogges i morgen <3

Hva synes dere? Kler jeg brunt eller blondt best? Selv elsker jeg å være brunette!

19 kommentarer

Siste innlegg