Jeg angret meg.

Hei alle sammen<3 Hvordan har dere det? Jeg ligger i sengen, spiser potetgull (som alltid her nede) og kom nesten nettopp kommet hjem fra beach fest. Det var gøy, men jeg angret meg sekundet jeg kom. Jeg sov ikke mye i natt og det siste jeg ville da jeg våknet var å feste. Jeg tvingte med selv opp av sengen og 20 minutter etterpå var jeg omringet av fulle turister og alkohol over hele meg. Jeg tok jo selvfølgelig ikke med meg mer penger enn inngang, da det er gratis buss, drikke og mat på festen. Null penger til taxi betydde at jeg måtte være der helt til det var ferdig og bussene skulle hente oss. De første 3 timene la jeg meg alene i en sofa og latet som jeg sov når noen kom bort. (beklager men noen ganger må jeg samle kroppen og tankene alene haha) Det var min siste beach fest og jeg hadde det selvfølgelig gøy. Jeg skulle bare ønske jeg sov noen timer ekstra i natt, slik at jeg kunne være mer pigg enn jeg var i dag tidlig. 

 

Jeg tok bilder hos frisøren i går, så nå får dere se meg for siste gang med blondt hår (neida) og prosessbildene. Jeg fikset foresten håret mitt på The dollhouse som ligger nær bargaten. Det var et veldig koselig lokalet, men jeg ville nok ikke dratt tilbake til samme frisør. Jeg skal tilbake dit å farge håret igjen i morgen siden det ble grønt noen steder og ikke jevn farge. Kjedelig å bruke så lang tid i en frisørstol og ikke være fornøyd når man forlater. Jeg håper han har fri i morgen og noen andre skal farge håret mitt, for han var utrolig hardhendt og forsto meg ikke når jeg prøvde å fortelle han det. Jeg hadde hørt så utrolig mye bra om denne salongen og den skulle vist være den beste her på Rhodos. Jeg må si jeg er skuffet med mitt besøk, men håper de ordner opp i hårfargen i morgen i alle fall. 

 

Det føles så godt med en forandring og jeg føler meg kjempefin, til tross for at de fleste syntes jeg kledde blondt best haha! Jeg føler øynene mine popper mer nå med brunt hår og det var faktisk en av grunnene til at jeg ville farge det igjen. Forhåpentligvis blir håret mitt tykkere og holder seg sunt framover. Jeg føler bare det blir tynnere og tynnere hele tiden og jeg ville gjort alt for et tykt hår. 

 

Nå skal jeg snart sove siesta før jeg skal dra ut å spise middag med noen venner<3 Vi blogges! 


10 kommentarer
  1. Herlighet! Frisører skal jo ha peiling på og farge håret mørkt så det ikke blir grønnskjær i det! De skal ha oppi ett stoff som skal forhindre dette da. Han kan ikke ha hatt mye peiling! Tror jeg hadde gått til en salong i Norge når du kom tilbake dit! Hadde ikke gått tilbake til samme salong ihverfall:( Du kledde mørkt hår, men du kler enno bedre blondt slik som du hadde det.;)

  2. Anonym: Jeg skal prøve å fikse det i morgen og om det ikke blir bedre må jeg nok dra til en frisør i Norge! Tusen takk<3 du er ikke den første som liker det blonde best haha

  3. Yess!! Har lenge håpt på at du skulle farge det brunt. Det er så mye finere! Føler brunt rammer mer inn ansiktet, og får fokus over på feks øyne. Det ble fint!!
   – J97

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg