Bilder som ikke kom på bloggen #1

Hei alle sammen<3 Hvordan har dere det? Jeg har egentlig ikke så god tid til å sitte å skrive et langt innlegg nå, men følte jeg måtte stikke innom å si hei i alle fall. Bedre enn ingenting, eller?  De to siste dagene jeg har igjen her nede er fullbooket og jeg vet ikke selv hvordan jeg skal rekke alt jeg vil gjøre før jeg reiser. Når man skal være et sted lenge bruker man alltid unnskyldingen “jeg gjør det før jeg drar hjem” til nesten alt. Plutselig har ukene flydd forbi og man står igjen dagen før med alt for masse planer. Jeg skal prøve å være effektiv, men vet selv at jeg surrer litt for mye til å skulle klare å gjøre alt. Jeg får gjøre det viktigste og så tar jeg resten neste sommer når jeg kommer tilbake. 

 

Jeg tenke å komme med en ny spalte her på bloggen. Jeg har sett flere bloggere som har hatt det, og har også fått kommentarer på at det er noe dere ønsker her på min blogg også. Jeg har egentlig bare ingen bilder å vise dere av dagen min i dag og orker ikke lade kamera, neida. Fra spøk til alvor så synes jeg innlegg som dette er gøy å lese, så jeg håper dere også vil like det.  Siden det er søndag i dag kan jeg kanskje sette søndager som dagen jeg poster denne spalten. Jeg glemmer det nok til neste søndag, men jeg skal prøve å huske det! En gang i uken skal jeg uansett klare! Er det noe dere ønsker? Let me know <3 

Nå skal jeg dra å kjøpe meg mat med noen venner! Vi blogges senere <3 Kos dere med blinkskuddene imens 😉 

Et bilde som ble tatt for at jeg skulle se hvordan hårfargen var i dagslys. Verken servitøren eller jeg var så berett på dette bilde.


Jeg lar bilde tale for seg selv.


Gjør meg klar for photoshoot i vannet.  Ikke lett å dyppe håret samtidig som man har solbriller på! 


Skulle prøve å ta bilde av de røde øynene mine. Her hadde jeg kun litt på det ene øye, så fikk jeg på begge to og nå har jeg kun på det ene. Det jeg ikke hadde i starten:( Typisk at dette skjer når man vil se best mulig ut på ferie… 


Dette må være det beste bilde denne uken. Altså, hva skjer med håret?? Det var så utrolig slitt og ødelagt 🙁 Nå er de 15 verste cm borte i alle fall. Bilder til annonseinnlegg som ikke ble så vellykket.

 

Hva synes dere? Er dette noe dere vil jeg skal fortsette med? 😀 

1 kommentar

Siste innlegg