Forlot Sverige etter 4 timer.

Norsk jord – Jeg er hjemme igjen. Det føles ut som jeg nettopp forlot, men når jeg tenker over alt jeg har gjort i sommer kjennes det ut som en evighet. Jeg kom fram til Oslo klokken 6 i dag tidlig og har sovet fram til nå. Det har vært en utrolig lang reise og jeg angrer litt på valget av flybilletter. Jeg fikk tilbringe ekstra tid med Maria og slapp å reise hele turen alene, men jeg var på reisefot i nesten et døgn. Sverigeturen ble kortere enn planlagt som dere kanskje merket. Jeg forlot allerede 4 timer etter jeg kom. Planen var å være i Göteborg i 2 dager, men så fant jeg en direktebuss hjem til Oslo og det fristet mer. Det føltes rett å dra hjem og jeg er veldig glad for det i dag. Reisen endte opp i tårer, men jeg forteller dere alt i et innlegg senere i kveld. Jeg skal bare redigere en video som følger med til innlegget. I videoen får dere se en veldig ekte og sliten versjon av meg. Nå befinner jeg meg i Oslo uten boplass, men det føles alltid som hjemme hos bestevenninna. Jeg er heldig som har deg, Mathilde.

 

Jeg har filmet litt fra reisen vår, men vet ikke om det blir nok materiale til en hel film. Vi hadde planlagt å lage en vlogg fra vi våknet til vi kom fram, men ting går aldri etter planen i Rhodos kjennes det ut som. Jeg våknet brått 30 minutter før vi skulle forlate hotellet og til flyplassen. Jeg hadde ikke pakket, var fortsatt påvirket av alkoholen og ikke i det beste humøret, med tanke på at jeg skulle forlate alle sammen. Stress, følelser, lite søvn og alkohol er en dårlig kombo. Starten av vloggen er fra taxituren til hotellet og da var det lite ord som kom ut av meg og mest tårer. Det var tungt å forlate alle sammen, selv om jeg gledet meg veldig til å komme hjem.

Denne sommeren har flydd forbi, men slik føles det nesten vært eneste år. Heldigvis er ikke sommeren helt over, for til helgen er findingsfestivalen. Hvem skulle tro jeg var giret på en helg med fest, rett etter en partytur i Rhodos? Haha gjett om det blir mange rolige helger etter denne helgen. Jeg har sett fram til denne helgen siden Findings i fjor og i år er artistere mye bedre og jeg skal med mange gode venner. I fjor hadde jeg en utrolig gøy helg og kjente kanskje 4 mennesker som var der. I år skal jeg med noen av mine beste venner som jeg ikke har hengt med på lenge, så det kan ikke bli annet enn perfekt.

 

Nå er jeg veldig klar for å komme tilbake til gamle rutiner. Jeg gleder meg til å begynne å trene. Jeg gleder meg til å møte venner og kompiser. Jeg gleder meg til å spise sunn og hjemmelaget mat, men mest av alt gleder jeg meg til å kunne gi mer av meg til dere. Det er ikke til å legge skjul på at bloggingen har vært dårligere i Rhodos, men det så jeg for meg før jeg dro også. Dagene gikk så fort der nede og jeg prøvde å utnytte tiden fult ut. Jeg ville lære å kjenne flest mulig og oppleve mest mulig. Festing ødelegger også mye av konsentrasjonen og energien, så å skulle skrive noe når tankene ikke ville fungere var ikke alltid like lett. Nå er jeg klar for å komme meg på plass i Oslo igjen. 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg