Reisen endte i tårer.

00:57 – Hotell i Göteborg.
 

Det kjennes godt å komme til skandinavia i alle fall, men hva gjør jeg i Sverige? Hvorfor booket jeg ikke bare billett direkte til Oslo. Siste gang jeg bestiller flybilletter på fest. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har følt meg veldig lost siden jeg ankom Göteborg for noen timer siden. Jeg er ikke kjent i denne byen og jeg visste ikke hvor jeg skulle gå eller ta veien. Jeg er også fortsatt uten mobil og det gjorde ikke saken noe bedre. Det regnet ute og jeg ble stående i regnet noen minutter før jeg fant ut hvilken flybuss jeg skulle ta. Denne dagen har føltes utrolig lang og ikke minst kjip. Jeg har heldigvis bare meg selv å takke.

Jeg tok bussen fra flyplassen og inn til sentrum, hvor bussterminalen ligger. Jeg ble sittende en stund der å snakke på facetime med to gode venninner, før macen plutselig gikk tom for strøm. Alle ladestasjonene var skrudd av og jeg viste ikke helt hva jeg skulle gjøre de neste timene, før bussen hjem til Oslo gikk. Jeg tok derfor sekken på ryggen og fant et hotell hvor jeg fikk lov å sitte i lobbyen. Nå ligger jeg i en sofa i lobbyen, hører på musikk og blogger. Ting føles bedre, men jeg gleder meg så til å komme hjem. Det frister litt å booke et rom for natten og helle reise hjem i morgen, men hvorfor utsette reisen? Nå er jeg allerede godt i gang og jeg vet jeg kommer til å være glad for å komme hjem til Oslo i natt.

OOG der gikk det opp for meg at jeg hadde glemt noe, noe veldig viktig. 2 timer etter jeg gikk av flybussen. Jeg klappen igjen macen, pakket sekken og sprang. Jeg klaget allerede her, men lite visste jeg at natten snart skulle bli verre.

Video filmet med macen. Så nok veldig smart ut der jeg vandret ute i regnet:)

 

                                                       

Kan dere forstå min panikk? Haha, alt jeg ville var å komme meg hjem til Norge så fort som mulig.

03:00 – Bussen på vei til Oslo

Som dere kanskje så var ikke dette min beste natt. Nå sitter jeg endelig på bussen på vei hjem til Norge. For en dag det har vært. Da jeg oppdaget at jeg ikke hadde koffert på hotellet prøvde damen i resepsjonen å ringe terminalen hvor flybussene var, men de tok den ikke siden de stengte 11. Hun ba meg ringe klokken 8 dagen etterpå og kanskje kunne de sende kofferten til Norge. Allerede da begynte jeg å stresse og ville egentlig bare legge meg ned å gråte. Det er bare en koffert, men jeg følte meg så mislykket og dum. Flaks at alt endte så bra. Da jeg kom til bussen gjennomvåt og skulle prøve å bestille en billett, var dette plutselig ikke mulig. Man var nødt å forhåndsbestille eller kjøpe via internett. Jeg har jo ikke mobil som sagt, så når jeg skulle betale kom det opp at jeg trengte bank id – noe som jeg kun har på mobilen. Jeg fikk ikke komme på bussen først, men rett før den skulle kjøre kom sjåføren og sa jeg bare skulle sette meg på. Altså noen mennesker er så himla gode!! Tusen takk til sjåføren som lot meg komme på uten billett og tusen takk til sjåføren som hjalp til å lete i mange bussen i regnet etter kofferten min. Dere hjalp virkelig denne dagen til å ikke gå til helt i bunn. Nå skal jeg legge fra meg macen og sove litt. Snart er jeg hjemme i Oslo med bestevenninna og ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg.

7 kommentarer

Siste innlegg