Realistiske drømmer

Hei alle sammen. Nå er jeg endelig tilbake. Godt å se at noen har savnet meg i alle fall! Tilbake til bloggen og klar for å skrive til dere igjen. Dette er ikke første gang på de siste 3 dagene at jeg har satt meg ned for å skrive, men det er første gang fingrene går av seg selv på tastaturet. De siste dagene har bestått av å spise og sove MYE. Jeg vet jeg trengte det etter ukene som har vært, for det har vært noen tunge uker for både kropp og sjel. Lite søvn og mye festing i 7 uker for så å komme hjem til en lang helg med festival. 

 

I dag sto jeg opp litt over 3. Wow 15 timer med søvn. Det rareste skjedde også med meg i natt. Da jeg våknet klokken 3 fikk jeg egentlig litt sjokk og spratt fort opp av sengen. Jeg klarte ikke sove mer og jeg visste jeg hadde sovet lenge nok. Jeg har drømt 3 ganger at jeg har stått opp av sengen i natt. Jeg har drømt at jeg har dusjet, dratt til byen, jeg har trent og jeg har laget de gode frokostene. Jeg skal love dere jeg ble litt skuffet da jeg våknet hver gang og jeg fortsatt lå i sengen. De første gangene jeg våknet opp av drømmen sovnet jeg med en gang igjen, men nå fikk jeg sjokk da jeg så på klokken og klarte ikke å legge meg igjen. Jeg har drømt så mye i det siste og drømmer føles alltid så utrolig realistiske. Det verste er jo når man skal på jobb eller skole og man drømmer at man har stått opp og dratt, så våkner man brått hjemme og finner ut at man har forsovet seg. Har det skjedd med noen av dere før? Det er i alle fall noe jeg husker jeg har opplevd. Jaja nok om søvn og drømmer. Nå er jeg i alle fall våken (om ikke dette også er en drøm) og klar for å gjøre noe med denne dagen. 

 

I dag skal jeg spille inn en videoblogg til dere. Jeg skal teste ut en beauty hacks og tenkte det ville vært gøy å teste sammen med dere. Jeg er veldig spent på produktet og håper det funker, for det ville hjulpet meg veldig i hverdagen. Jeg har sett pop up reklamer på facebook om det, men aldri sett eller hørt om noen som har testet det – så dette skal bli gøy!  

 

I går hadde vi en liten sightseeing-dag i Oslo. Lise har vært på besøk i helgen og reiste hjem til Bodø i går. Kjedelig at helgen gikk så fort, men vi hadde det utrolig gøy! Vi dro tidlig til byen og kom hjem ganske sent. Da vi kom hjem satt jeg meg forran macen og begynte å skrive, men sovnet etter 5 minutter. Jeg vet ikke om dere ser det så godt på bildene for jeg tok ikke så mange med av meg, men jeg var så trøtt hele dagen haha. Da jeg våknet var klokken veldig sent, så da endte det opp med at jeg bare sov til neste dag – altså i dag. Jeg håper virkelig at kroppen har fått hvilt seg etter alle de harde sommerukene som har vært nå. Jeg er klar for rutiner. 

 

    1. wii back 😀 kjener meg ijen i de du forteller om realistiske drømmer ..periode med høyt aktivitets nivå og lite søvn.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg