Hvorfor slo hun meg?

Hei og god morgen fine lesere. Endelig oppe til normal tid og det føles godt. I dag er planene å trene, møte noen venninner og gjøre klar en video. Da jeg våknet var det første jeg gjorde å sjekke macen. Det er noe av det første jeg gjør vær morgen, spesielt nå etter jeg må bruke lånemobil. Jeg bruker den nesten ikke til facebook engang, da den ikke funker så bra. Jeg gikk inn på blogg.no og der hadde jeg fått nok en kommentar på noe jeg egentlig ikke hadde tenkt å kommentere på bloggen. Jeg slettet kommentaren og velger heller å svare her, i håp om at det ikke blir flere spørsmål rundt det. 


Jeg vet det er flere som lurer og jeg vet det er mange som ikke kommer til å skjønne noen ting av dette innlegget. Jeg kommer nok til å snakke litt i kodeord, men slik får det bare bli denne gangen. Jeg velger å gjøre saken kort, men samtidig stå opp for meg selv å fortelle sannheten. Når det kommer personer opp til meg på byen og spør “Hvordan gikk det med slosskampen?” eller  “Hvorfor slo hun deg?” må jeg bare le. Hvorfor lyge om at man har slått en person? Jeg har ikke blitt slått, rørt eller dyttet. Jeg kom opp i en liten krangel for en stund tilbake og én fjær ble til ti høns. Hva og med hvem har jeg ikke tenkt å skrive om, for det er ingenting noen andre har noe med. Jeg er ferdig med saken og det var jeg fra dagen det startet også.  Jeg har fått kommentarer på bloggen om dette før, men valgt å slette de ganske så fort. Noen ting føler jeg ikke trenger å komme på nett, men når personer går rundt å forteller at hun har slått meg for å virke kul – føler jeg at jeg har rett til å forsvare meg. 

 

Dette er første og siste gang jeg kommer til å kommentere denne saken og jeg håper dere også vil la det ligge. Nå skal jeg lage meg frokost og sminke meg! Vi blogges senere<3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg