10 hemmeligheter jeg aldri har fortalt

Hei alle sammen. Nå har jeg nettopp spist lunsj og skal etter dette innlegget ut å gå en tur. Jeg har blitt litt forkjølet etter helgen, men ikke alt for ille. Bedre å ta det med ro når man er i startfasen enn å bryte kroppen mer ned. I dag har jeg brukt mesteparten av dagen foran macen. Jeg har svart på mailer, gjort klar noen blogginnlegg og redigert litt bilder. Det er deilig med rolige dager som dette og spesielt når jeg føler jeg har klart å være effektiv samtidig. Jeg bor fortsatt hos Mathilde og hun dro på jobb i dag tidlig. Jeg har vært alene i hele dag og for å være ærlig har det vært litt rart, men samtidig veldig godt. Jeg har ikke vært alene på en stund og det er når jeg er alene at jeg tenker best og klarest. For noen uker siden kom jeg over et innlegg som dette og jeg syntes det var utrolig gøy å lese, derfor tenkte jeg å dele noen av mine hemmeligheter med dere. Nå får dere sjansen til å bli litt bedre kjent med meg. Kanskje dere til og med visste noe om dette fra før av? 

                 10 hemmeligheter jeg aldri har fortalt dere 

 

k1.  Jeg tror aldri jeg har datet en gutt med blondt hår. Jeg faller som regel for dem med mørkt utseende.

 

2.  Jeg var på tur til å droppe å følge drømmen min og flytte til USA, for å være med min daværende kjæreste. En ex som aldri hadde planer om å kun være med meg en gang. Glad jeg fulgte magefølelsen og flyttet.

 

3. Jeg løy til dere i videoen hvor jeg viste dere alle tatoveringene mine. Jeg har en tatovering til som jeg ikke har vist dere enda og det var en av de første tatoveringene jeg tok. 

 

4. Jeg synes gutter som snakker svensk automatisk blir noen hakk finere. Det kan ha noe med min egen dialekt å gjøre. Jeg føler at mange ikke synes den er så fin her i sør, selv om jeg egentlig ikke kunne brydd meg så mye. Jeg er glad jeg snakker som jeg gjør. 

5. Jeg åpner meg utrolig lett for mennesker og knytter veldig fort sterke bånd. 

 

6. Jeg droppet Sverigeturen på grunn av en annen gutt. 

 

7. Det var en periode i livet mitt der jeg unfollowet alle på instagram, utenom 10 venner. Jeg hadde det slik i et halvt år for å få opp selvtilliten. Det hjalp faktisk utrolig mye. 

 

8. Før kjøpte jeg alltid en skostørrelse mindre enn hva jeg brukte, bare fordi jeg ville ha mindre føtter. Haha ikke spør hvorfor, for hva har det å si? Jeg har i tilllegg ganske småe føtter fra før av. 

 

9. Jeg hater gutter (og menn) som tar seg friheten til å ta på en, uten at man verken kjenner eller vet hvem personen er. Nei jeg synes ikke det er sexy når at du grabber tak i rompa mi på dansegulvet. 

 

10.  Jo eldre jeg blir, jo mer selvsikker blir jeg. Det er så utrolig deilig å vokse å finne ut hva som virkelig betyr noe i livet og hva som ikke gjør det.

 

Var det noen av punktene du visste fra før eller noen vi kanskje er like på? Jeg har kanskje til og med nevnt noe av dette på bloggen før, det er ikke alltid like lett å henge med.

5 kommentarer

Siste innlegg