Første innlegget siden finalefesten.

                 
     
Hei fine lesere<3 I går før jeg la meg så jeg siste episode av den svenske sesongen av Paradise hotel. Jeg merker hvor annerledes det var å se programmet etter å ha vært deltager selv. Noen tenker vel at det kanskje er kjedeligere, men jeg synes tvert imot. Jeg merker jeg føler veldig med deltagerne, både i valgene dem tar og følelsene. Når jeg så programmet før og noen gråt etter en uke klarte jeg ikke forstå hvorfor, men nå dømmer jeg kanskje ikke lite lett. Det å være med på et slik program er en opplevelse man aldri kan få igjen. Så klart kan man melde seg på på nytt, men jeg tror aldri det blir det samme som første gang man var med. Bilde over ble tatt samme dagen som vi ankom Mexico. Jeg savner den dagen og jeg savner den gjengen. Alt var så nytt og spennende. Vi viste ingenting av hva vi hadde i vente eller hva vi hadde gitt oss ut på. Hvem skulle tro at jeg bare noen dager etterpå skulle møte min bestevenn på luksushotellet? Og hvem hadde trodd at Sofie skulle finne mannen i sitt liv på et realityprogram? Jeg hadde aldri trodd det skulle være så mange fine folk samlet i samme sesong. Nå er det et halvt år siden alle kom hjem til Norge og ting er så klart forandret, men det viste jeg kom til å skje. Alle sier jo hvert år at “gjengen” kommer til å være like spleiset på utsiden som inne på hotellet, men vi vet jo alle at det aldri blir slik. Jeg er glad jeg fortsatt har god kontakt med mange, men også litt trist for å ha mistet kontakt med fler av deltagerne. Noen av deltagerne fikk jeg aldri sjanse å bli kjent med en gang. Jeg merket fort når jeg kom hjem hvem jeg var mest lik og det var kanskje ikke de samme som jeg trodde inne på hotellet. Ta Sofie og Andrea som et eksempel. De to jentene hadde jeg ikke spesielt kontakt med inne på hotellet, men er dem jeg har mest kontakt med nå på utsiden. Når man er inne på hotellet føler man kanskje at man er mer lik enn hva man kanskje er på utsiden. Det samtalene går i er spillet, hva som skjer inne på hotellet eller hva som skjedde uken før – så lite viste vi om hvordan alle var på utsiden. Det er når man kommer hjem man ser hvem som er virkelig venner og hvem man kommer til å holde kontakten med.

 

Jeg er glad jeg fikk oppleve denne reisen med den gjengen som var med. Jeg er sikker på at vår sesong var den sesongen hvor deltagerne kom best overens. For seerne sin del er det kanskje ikke like gøy, for de fleste ønsker jo drama og diskusjoner når man setter på et realityprogram. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med hvordan alt endte, til tross for at selve spillet gikk dårlig for min del. Jeg vant så utrolig mye mer og sitter igjen med utrolige fine minner. 


Dette er første innlegget mitt om paradise hotel siden finalefesten, men om det fortsatt er noe dere lurer på kommer jeg til å svare på det! De fleste av jentene fra årets sesong har jo blogg, så det meste er vell allerede svart på. Jeg har hatt x antall innlegg og det har resten av girlsa også hatt, så jeg tviler egentlig på at det er noe dere ikke vet hihi. Det dere ikke har fått vite til nå forblir nok en hemmelighet også. 

Siste innlegg