UKENS SPØRSMÅL

Hvordan var første kveld i Mexico? Når ble du vant med rutinene i Mexico? 

De eneste rutinene vi hadde i Mexico var maten, men ellers følte jeg ikke det var noen spesielle rutiner. Vi viste aldri hva vi skulle gjøre eller når vi skulle gjøre noe, derfor ble jeg aldri vant til noen rutiner. Første kveld i Mexico var jeg veldig sliten. Vi hadde reist lenge og jeg ville egentlig bare sjekke inn på realityprogrammet med en gang. Jeg bodde på hotellrom med Rebecca og var veldig spent. Jeg slet veldig med å sove den natten på grunn alle tankene. 

Hva savner du aller mest fra ph? 

Jeg savner helt klart menneskene og samholdet mest. Jeg må ikke glemme den gode maten – NAM! 

Hadde du sex med morten på paradise hotel?

Haha mange som spurte om dette denne gangen. Lurer på hvordan rykter som er ute å går?  Jeg og Morten hadde ikke sex på paradise hotel. 

Hvor høy er du?

Jeg er 163cm høy/lav (?)

Du er kjempe fin, bor du fortsatt med morten? 

Tusen takk snille du! Nei det gjør jeg nok ikke. Min tid i kollektivet med guttene er over. Trist for det var et veldig fint år, men nå er jeg klar for noe nytt! 

Hva er favoritt minnet ditt fra sommeren?

Det er uten tvil Rhodos. For en øy sier jeg bare! Jeg gleder meg til jeg skal tilbake neste sommer. Jeg savner stedet og folkene så utrolig mye. 

Hvor bor du? 

Jeg bor i Oslo og flytter snart til løkka<3 

Er du født og fra lofoten?

Jeg er ikke født i Lofoten, men hele familien min er født og bor der. Jeg er døpt og konfirmert i Lofoten og jeg ser på stedet som mitt andre hjem. 

 

 

har du noen gang vært sjalu på sofie med tanke på morten?

Nei jeg har alltid vært glad på både Morten og Sofie sine vegne. Jeg og Morten har alltid hatt et veldig vennskapelig forhold, så ingenting å være sjalu over. Jeg digger at de fant hverandre og at vi alle kommer så godt overens. 

hvordan var det å dusje naken på tv?

Da jeg skulle dusje på hotellet, dusjet jeg som om jeg var hjemme. Jeg tenkte så klart over at det skulle sendes på tv, men de viser jo ikke alt og som regel viser de bare i noen sekunder. Det gikk altså helt fint å dusje inne på hotellet. Jeg er ikke særlig brydd 

Hvordan er morten i senga?

Altsåå… Jeg burde kanskje ikke uttale meg siden han nå har kjæreste (sorry Sofie) Haha neida, jeg tenker at du lurer på hvordan han er i senga seksuelt? Det vet jeg ikke for vi har aldri hatt sex. 

Har du skilte foreldre? 

Nei mine foreldre er gift og har bodd sammen siden jeg ble født. De ble faktisk sammen for første gang da de var 14-15 år. Jeg er 20 år, snart 21 – HVOR ER MIN DRØMMEMANN? 

Hvordan tror du livet ditt ser ut som 10-20 år? 

Jeg håper jeg har funnet meg en snill og god mann, kanskje jeg har giftet meg? Jeg håper også at jeg har kjøpt meg noe eget og forhåpentligvis har en unge eller to. 

Hvorfor valgte du å flytte til Oslo?

Jeg flyttet til Oslo for å gjøre noe nytt. Jeg trengte å komme meg bort og begynte å bli lei av lille Bodø. Jeg startet også på skole, som kanskje var hovedgrunnen til at jeg flyttet. 

 

    1. Jeg startet å snakke med en gutt på fb i februar som bodde tre timer unna meg. Det var i forbindelse med en status som dukket opp på min fb feed som jeg syntes var bra skrevet om fraværsgrensen, angst og det å ville klare seg selv uten å gå til behandling. Jeg sliter selv med dette og følte for å skrive til han, så vi fikk litt kontakt da. Vi hadde planlagt og skulle møtes, siden jeg skulle flytte dit han bor, men det ble ikke noe av. Nå som jeg bor her klarer jeg ikke og la vær å tenke på han. Vi går på samme vgs, samme trinn, men ikke samme klasse og møter aldri på han i friminuttene. Problemet er at jeg har skrevet to-tre meldinger som han bare har sett på fb for lenge siden, så vil ikke spamme mer egentlig, men trenger virkelig å snakke med han. Han er den eneste jeg kjenner til litt på skolen(er helt ny her på plassen) og kjenner til hva jeg sliter med, er lei av å snakke med lærere og voksne hele tiden… så hva burde jeg gjøre? Eller skrive til han? Vi har ikke møttes før, men sett hverandre en gang på skolen, så føler det blir litt rart også :/

    2. Anonym: Hei søte du! Veldig vanskelig situasjon for meg å skal svare på det. Jeg ser du skriver at du allerede har snakket med han, men ikke fått noe svar. Du kan prøve å skrive igjen, men svarer han ikke får det bare være. Snakk med noen du stoler på om dette. Helsesøster kan også være til god hjelp.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg