Jeg tenkte det kom til å bli ubehagelig.

Hei fine lesere <3 Nå har jeg nettop spist litt lunsj og skal snart dra til Sofie og Andrea. Jeg klarte å glemme mobilladeren min hos dem i går og planen var å egentlig å trene med en gang jeg våknet. På grunn av at jeg har lånemobil, finnes det nesten heller ingen med samme lader som meg. Jeg må dra å lade den, så skal jeg dra å trene sammen med dem. I går hadde jeg en utrolig koselig dag. For en gangs skyld har jeg vært ute å tatt masse bilder. Det ble lite av det i Rhodos, men blir nok mer framover her i Oslo. Jeg, Andrea og Sofie utgjør et bra team. Jeg har savnet å være på shoot med dem. Bloggjentene, hihi. Jeg tenkte det kom til å bli ubehagelig når vi skulle ta bilder midt i Karl Johan, men da vi først var der gjorde det ingenting. Det var mange som tok bilder på samme sted og hvorfor skulle det gjøre noe å ta bilder der? Jeg må slutte å tenke at alle rundt bryr seg så mye, for det er egentlig bare meg selv som setter sperrene. Etter vi hadde vandret litt rundt i sentrum, dro vi hjem til dem å laget tapas. NAM! Det er lenge siden jeg har spist så mye godt. Veggisboller, veggispølser, asparagus, søtpotet, frukt, tzatziki og aioli (favoritt)


Jeg har tenkt å se hvor lenge jeg klarer å holde meg unna alkohol, så det ble kun pepsi max på meg i går. *bank i bordet*. Jeg skulle egentlig ikke skrive eller fortelle om det, for jeg tenkte det ville gå best om jeg ikke gjorde det. Ikke spør hvorfor, men jeg føler jeg djingser det. Haha nå høres jeg nok ut som en som drikker alt for mye, men det har blitt mye den siste tiden. I Rhodos var det veldig mye festing og her hjemme i Oslo skjer det noe hver helg. Jeg er bare 20 år og vet at nå er tiden man kanskje fester mest, men man kan jo fortsatt dra ut uten å drikke alkohol. Jeg droppet festivalen som er nå i helgen og vil heller bruke tiden på noe produktivt. Alkohol er gift til kroppen og jeg vil tro at etter noen uker, vil jeg sitte igjen med mye overskudd om jeg holder meg unna. Når jeg fester en natt blir jeg alltid ødelagt 2 dager etterpå. Det er ikke verdt det, spesielt ikke nå når jeg vil fokusere på andre ting. 

 

Jeg hadde i alle fall en veldig fin dag med Andrea og Sofie i går. Det var godt å få oppdatert hverandre og bare henge sammen igjen. Det er lenge siden det bare har vært oss tre, så kvelden i går var veldig nødvendig. Jeg merker jeg er så glad for at jeg fortsatt skal bo nær dem, nå når jeg flytter. Jeg skal bo under 10 minutter gåavstand fra dem. Før kunne jeg bare gå over gaten, så det blir så klart en liten forandring på hvordan vi hadde det før. Nå skal jeg kle på meg og ta trikken til sentrum. Vi blogges <3


Siste innlegg