Jeg ble invitert til samme vors som Justin Bieber.

Hei fine lesere. Jeg føler alltid jeg skriver rett etter jeg har spist eller når jeg spiser haha, og i dag er ikke et unntak. Jeg har nettopp laget meg en god søndagslunsj og satt på favorittlisten min på Spotify. Jeg har ikke mange planer i dag, men skal møte en venninne som jeg ikke har sett på lenge. Da jeg våknet i dag begynte jeg å scrolle igjennom bildene jeg var tagget i på Facebook. Når jeg trenger inspirasjon til bloggen pleier jeg å gjøre det, for jeg finner alltid så mye forskjellig. Bilde over ble tatt sist sommer og jeg husker kvelden utrolig godt. 

 

Vi hadde blitt invitert på vorspiel hos Neymar jr og på denne tiden viste ikke jeg hvem dette var en gang. Jeg måtte søke han opp, men ikke etter å ha sett et bilde kjente jeg han igjen. Kanskje like greit at det ikke var en kjendis jeg var kjempefan av, så slapp jeg å bli starstruck på en av mine første kvelder i Hollywood. Den eneste jeg er så fan av er Miley Cyrus, men det er en annen sak. Vi var sent ute så før vi kom dro både Neymar og Justin Bieber ut for å spise, så vi fikk aldri vorset der samtidig. Neymar kom på utestedet og på nachspielet sitt, men Justin Bieber så vi ikke noe til den kvelden. Gøy hvordan det å henge eller se kjente personer er så fjernt her i Norge, men der nede ser man på dem over alt. Når man leser på nettet at en person er havnet på rehab, men samme kvelden ser man dem på utestedet og fester – Da vet man at man ikke skal tro alt man leser på nett. 

 

Jeg har to gode venninner som bodde mitt oppi det hele i et halvt år. Dere kan bare tenke dere til hvor mange syke historier jeg har hørt! Jeg skulle gjerne bodd der sammen med dem, men jeg fikk i alle fall kommet på besøk. Noen ganger tenker jeg på hvordan det er å være kjent. Kjent på ordentlig. De menneskene som ikke kan være noen som helst steder i verden uten at de blir kjent igjen. “Her spotter du kjendisene i Los Angeles!” eller  “Her spiser, trener og sover kjendisene” Leser man ofte på nettsider. Tenk så slitsomt!

 

I løpet av 2018 har jeg, Sofie og Andrea planlagt å flytte noen måneder til LA. Reiser ikke dem, reiser jeg alene. En av mine beste venninner flytter også ned snart. Nå virker det som jeg vil reise kun på grunn av kjendiser og fester, men det er sinnsykt mye mer å se og gjøre! Sitte på stranden i solnedgangen, gå turer, roadtrip, shopping og møte nye mennesker. Noe av det beste jeg synes med USA er folkene. De er så åpne, hjelpsomme og snille. De dømmer ikke lett og er veldig ulike fra hvordan vi er i Norge. LA må jo også være det mest bloggvennlige stede å flytte til. Tenk å få lov å ta dere med på en slik reise? Jeg gleder meg. 

Siste innlegg