Kunne jeg datet en gutt uten tatoveringer?

Er det en ting jeg får ofte spørsmål om, så er det tatoveringene mine. Det er kanskje ikke så rart siden det er noe av det første man ser og jeg har allerede en del blekk på kroppen. Tatoveringer er blitt veldig populært de siste årene, spesielt i min generasjon. De fleste har en eller flere og mange snakker om å tatovere seg. 

Noen dager skulle jeg ønske jeg ikke hadde en eneste tatovering og andre dager elsker jeg dem og har lyst på flere. Det er heldigvis veldig sjeldent jeg skulle ønske jeg ikke hadde dem. Jeg trives veldig godt med de jeg har og jeg synes absolutt alle tatoveringene mine er så utrolig fine. Jeg har ikke en eneste jeg angrer på, men jeg ønsker meg ikke flere akkurat nå. Jeg er bare 20 år og vil derfor vente noen år. Kjedelig å bruke opp all plassen på 2 år og jeg vet heller ikke hvor på kroppen jeg skulle ha tatovert meg. Eneste plassen jeg kommer på er under foten, men det er nok bare fordi at da vet jeg at den ikke vil synes så godt. 


Jeg har også fått spørsmål om jeg kunne datet noen uten tatoveringer og noen ganger tenker jeg faktisk over det. Kunne jeg datet noen uten tatovering? Egentlig er det jo et veldig teit spørsmål for det er jo bare noe som er på utsiden. Det sier jo ingen verdens ting om hvordan en person er. Jeg vet det er mange som dømmer folk ut i fra tatoveringer. Jeg skal ikke lyve, jeg har gjort det selv.. Jeg liker å tro at tatoveringer ikke har så mye å si, men det har kanskje det? Alle jeg har datet i eldre alder har hatt tatoveringer. Det blir spennende å se hvem jeg ender opp med. 

 

3 kommentarer

Siste innlegg