Denne gangen blir bedre enn sist.

God morgen alle sammen<3 I dag er jeg tidlig oppe, men jeg hadde ikke noe valg heller. Jeg skal på jobb om ikke så lenge og om jeg skal være ærlig så føles det litt rart. Jeg har ikke vært på jobb på 2 måneder og det føles ut som en evighet. Jeg håper jeg fortsatt husker alt jeg skal gjøre og ikke føler meg helt hjelpesløs, neida. Det skal nok gå helt fint og det skal bli veldig godt å føle seg produktiv i flere timer. Jeg har faktisk savnet å jobbe om det er lov å si? Jeg kommer sikkert til å savne å ha fri etter en stund, men i dag gleder jeg meg litt. Jeg trenger heldigvis ikke jobbe så mye framover, så jeg rekker egentlig aldri å bli ordentlig lei.  Jeg har savnet kollegaene mine, lage pizza, kjøre bil og bare ha oppgaver jeg MÅ gjøre i noen timer. Hør på jobbpia! Nå djingser jeg sikkert meg selv og jobbdagen blir den verste til nå, let’s hope not haha! 

 

 I natt drømte jeg at jeg var i Thailand. Vi var på stranden og det var snart jul, om det ikke allerede var jul. Det var i alle fall pyntet fint med lys og jeg var omringet av familie og venner. I det ene sekundet var jeg på stranden og plutselig satt jeg i flyet på vei hjem. Jeg var så glad da jeg våknet og fant ut at jeg fortsatt var hjemme i Norge. Trur dere det er noen som gleder seg til å reise eller? Jeg gleder meg så til å komme ned til varmen igjen, men før den tid har jeg heldigvis en del planer og prosjekter på gang! 


                     

Vi har basseng i hagen og som vil si 20 skritt unna mitt soverom. Jeg gleder meg sånn til å kunne kle på meg bikinien og hoppe rett i bassenget. Det føles ut som det er lenger siden jeg kom hjem fra Rhodos, men det er jo bare litt over 2 uker siden. Jeg har ingenting klage på, men det er ikke til å legge skjul på at jeg trives best i varmen! 

                    

Noen vil kanskje si at å feire julaften i et annet land ikke blir det samme, men jeg mener tvert i mot. Etter å ha feiret både jul og nyttår i Thailand mange ganger, vil jeg si at jeg minst får like mye julefølelse i varmen som hjemme. Nå har jeg feiret jul hjemme i Norge 2 år på rad, så det skal bli veldig deilig å dra nedover i år. En forandring er alltid godt. Jeg og søsteren min bestemte oss for at vi skal reise hjem noen dager etter julaften og feire nyttårsaften hjemme i Norge. Jeg kunne gjerne feiret nyttår i Thailand, men i år føltes det riktig å skulle feire med di fine vennene mine. 

                    

Denne gangen skal også min kjære storesøster være med. Det er lenge siden vi har vært samtidig i Thailand, så det skal bli utrolig gøy. Jeg trives veldig på ferie med kun mamma og pappa, men når søster er med blir det automatisk noen hakk bedre! Bilde under tror jeg kan være sist gang vi var sammen der nede. Dette var julen i 2012-2013. Shitt som tiden flyr! Jeg var faktisk ikke klar over at det var å så lenge siden. Her var jeg 16 år syntes nok det var veldig stas å drikke breezer på familieferie. (Her hadde vi dratt fra mamma og pappa, så jeg vet faktisk ikke om de vet om dette hehe) Jeg fikk også litt sjokk over hvor langt hår jeg pleide å ha. Nå skal jeg begynne å spare igjen! 

                  

Noe av det jeg gleder meg mest til er å dra på apeberget, sjokk at jeg vil være rundt dyr. Jeg drar som regel alltid et par ganger dit i løpet av ferien, men sist gang dro jeg kun to ganger. Det er ikke alle i familien som er like begeistret av å være der som meg, men jeg tvang pappa opp en dag selv om. Når vi først kom opp til berget koste han seg like mye som meg selv, hvem blir ikke glad av å se på bilde under? De fleste jeg møter der er som regel redd apene, men er du rolig med dem er de bare snille. 

                   

Nå må jeg løpe til t-banen. Vi blogges når jeg er tilbake fine lesere <3 

Siste innlegg